AcasăSOCIALCum a fost surprins, cu doar 30 minute înainte de accident, şoferul...

Cum a fost surprins, cu doar 30 minute înainte de accident, şoferul care a intrat cu maşina în 8 oameni la 2 Mai, omorând 2 tineri (VIDEO)

Șoferul tragediei de la 2 Mai, care inițial a fugit de la locul accidentului, a fost prins de polițiștii care spun că acesta consumase 3 tipuri de droguri.

Doi oameni au murit pe loc, iar 3 au fost răniți, după ce mașina tânărului de 19 ani i-a lovit în plin.

Noaptea, cu ochelari de soare

Cu doar 30 de minute înainte de a produce tragedia, acesta a intrat într-o benzinărie, purtând ochelari de soare, deşi afară era noapte. Şi-a cumpărat ţigări şi dulciuri, şi părea extrem de tulburat, spun martorii.

El a consumat un cocktail de trei substanţe interzise, s-a urcat la volan şi a lovit în plin opt oameni, din care doi au murit, iar trei au fost transportaţi în stare gravă la spital, conform Antena 3.

A consumat cocaină, amfetamină și metamfetamină

Șoferul a intrat într-un grup de 8 pietoni, pe DN39, în localitatea 2 Mai. Șoferul a fugit de la locul accidentului, dar polițiștii l-au prins după scurt timp, în Vama Veche.

Tânărul conumase cocaină, amfetamină și metamfetamină. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un tânăr, de 19 ani, a condus mașina pe DN 39 și a intrat într-un grup de pietoni, care se deplasa pe carosabil.

Nu ştia nimic de accident

Martorii spun că bărbatul a luat atât de multe droguri, că părea că nu era conștient și nici măcar nu știa că a produs un accident atât de grav. El este cercetat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența drogurilor.

Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

author avatar
Andrei Ștefan
941 afisari

7 COMENTARII

  1. Din filmari parea ca are Mercedes decapotabil… Nu-i vreo beizadea? Ca aunci se pisa pe politie si pe justitie!

  2. Copii drogul iti ia mintile prin suprarealitate. Insa te goleste de continut odata ce revii la realitate iti doresti din nou un suprarealism dar te intorci din nou si mai gol. Apoi maine asa poimaine asa apoi incet pe nevazute o sa acuzi dureri in piept e semnul ca s-au terminat eroii din tine si te lasa inima la o noua doza…
    DROGUL UCIDE!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger