AcasăSOCIALCui i se va permite accesul la parada de 1 Decembrie, din...

Cui i se va permite accesul la parada de 1 Decembrie, din Bucureşti? Autorităţile au precizat cine are voie la ceremonie

Parada-1-Decembrie-2021Cui i se va permite accesul la parada de 1 Decembrie, din Bucureşti? Autorităţile au precizat cine are voie la ceremonie

Interdicția de intrare la Parada de 1 Decembrie pentru cei nevaccinați este valabilă doar pentru zona oficială, a precizat duminică șeful DSU Raed Arafat.

Toți românii vor putea participa la eveniment, cu respectarea măsurilor de distanțare socială, indiferent dacă sunt vaccinați sau nu, certificatul verde fiind valabil doar pentru zona oficială a ceremoniilor.

Cel mult 400 de participanţi la ceremonie

Aşadar, accesul persoanelor care doresc să asiste la ceremonia de Ziua Naţională a României se poate realiza fără a avea Certificat Verde, doar în afara zonelor oficiale delimitate de organizatori, miercuri, începând cu ora 9,00 şi este permis cu asigurarea unei distanţe de minimum un metru între participanţi şi cu purtarea măştii de protecţie.

Se permite organizarea ceremoniilor oficiale dedicate Zilei Naţionale a României în municipiul Bucureşti cu participarea a cel mult 400 de persoane în zona oficială delimitată de organizatori, cu asigurarea unei distanţe de minimum un metru între participanţi, cu purtarea măştii de protecţie şi cu respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii infecţiilor cu SARS-CoV-2.

Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2″, a anunţat Jandarmeria.

Jandarmii, apel către populaţie

Jandarmeria Capitalei va asigura măsurile de ordine publică pentru desfăşurarea ceremoniei cu respectarea strictă a cadrului legal în vigoare privind prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

De asemenea, menţionăm faptul că va exista o expoziţie de tehnică militară aparţinând Ministerului Apărării Naţionale şi Ministerului Afacerilor Interne. Aceasta va fi organizată în zona oficială, unde publicul va avea acces doar după terminarea paradei militare”, menţionează sursa citată.

Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti recomandă persoanelor care vor asista la această activitate să manifeste înţelegere faţă de măsurile luate, să adopte un comportament civilizat, să evite conflictele de orice natură şi să respecte cu stricteţe măsurile de protecţie sanitară recomandate de autorităţi.

În vederea participării la ceremoniile oficiale/activităţile specifice dedicate Zilei Naţionale a României, atestarea vaccinării sau vindecării de infecţia cu virusul SARS-CoV-2 se realizează prin intermediul certificatelor digitale ale Uniunii Europene privind COVID-19, în conformitate cu prevederile Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 68/2021, cu modificările şi completările ulterioare.

author avatar
Andrei Ștefan
409 afisari

13 COMENTARII

      • NU SUNT ” Vlad Tepes ” , sunt nazistul Constantin Moldovean Tiraspol zis Kostea Sugiuk , m-am convertit la stalinism dar nu mi-am uitat apucaturile de cap de mort .

  1. Bai asia care vreti sa fiti niste cobai docili si dresati, si sa urmariti parazitii aia din adunatura de mercenari trigger-happy ai lui Ciuca, zis si Maciuca, cel mai bine e sa faceti ce fac respectivii din Martinica, adica un frumos is mic razboi civil, ca deja a trecut 1 saptamana, si tot asa o tin, deis e vara acolo, in aceea mica insula de stat esuat bananier !! Sau puteti sa mergeti la mercenarii aia cu ceva koktailuri, si cu ceva bombitze, sa le puneti frumos su kurkubeurile alora de trantori ordinari, sa sara si aia prin aer, de bucurie sau de la gravitatie !! Ha ha ha 🙂 Si nu uitati sa nu evitati nici un fel de conflict, ffindca deja tot sudul din Sudanistan e o mare zona de conflict ne-declarat !! Ceva trebuie facut, stimati si dragi tovarasi, asa ca dat-le un cap in gura la ordinarii aia de mercenari, ca doar au dat toti spaga ca sa mearga in toate tarile din lumea a 4-a ca sa omoare altii mai ratati ca ei !! Ha ha ha 🙂 Pregatiti-va, venim !!

  2. Nu ar fi mai ,,igienic ” sa nu meargă niciun cetățean la paradă?? Sa vedem în fata cu vor defila,dacă nu este po( puli) mea!! Defilează hitleristul Werner?? Poate se va găsii vreun sldat sa-si descarce armă în această javră hitleristă să- l omoare, poatevascapa de noi și va juca golf cu Sf Petru!!!!

  3. Eu sunt javra stalinista , agitatorul ordinar care am postat la 18:18 , 1:25 , 1:56 ( noaptea , ca hotii ) . Pentru postarea de la 1:56 cu pseudonimul ” Petre „, merit sodomizat in piata publica din Tiraspol si aruncat la caini , cu siguranta ca sunt in atentia organelor abilitate pentru aceasta postare . S-a miscat perdeaua la geam , o fi vantul ?

  4. Precizare importanta !
    JANDARMERIA ESTE, DE FAPT, URMASA TRUPELOR DE SECURITATE DE DINAINTE DE 1989, DIN CARE A LUAT NASTERE.
    DECI: JANDARMERIE = TRUPELE DE SECURITATE.

    • Am facut precizarea pentru amicii mei poponauti boschetari din tufisurile de sub pasarela garii Tiraspol , au fost tare revoltati si au refuzat sa se mai rujeze si sa poarte peruca ………. ….hihihihihihi

  5. Ce presedinte bolnav la minte! L-a bolunzit Covidul, daca umbla fara masca si ne spune sa ne spalam pe maini. Isi da seama ca mainile lui sunt pline de sange si da sfaturi altora. Sa faci parada pe ziua nationala a Romaniei…sa iti dea onorul adunatura de militari romani…LA 2 TRADATORI ALOGENI? UN ARABOI CRIMINAL CARE PUNE IN APLICARE PLANURILE UNUI NAZIST…MILITARII AIA SOCOTESC CA MERITA EFORTUL?! DA DOAMME SA FIE VREME REA SA DEA COVIDUL IN TOTI CARE FORMEAZA TRIBUNA JEGURILOR. POPORUL ADEVARAT SE ADUNA LA UNIVERSITATE…

  6. Oricine care se mai considera roman si crestin nu are ce cauta la aceasta mascarada.De fapt acolo are loc parada privilegiatilor regimului mankurt intretinut prin munca romanilor de jos adica insectele si parazitii vor iesi din gaoace la plimbarea anuala.Pe banii nostri,evident.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger