AcasăSOCIALCu ce soluție vine primarul Constanței pentru turiștii nemulțumiți plaje: ”S-au inventat...”...

Cu ce soluție vine primarul Constanței pentru turiștii nemulțumiți plaje: ”S-au inventat…” – VIDEO

Cu ce soluție vine primarul Constanței pentru turiștii nemulțumiți plaje: ”S-au inventat...” - VIDEO (sursa foto: Vergil Chițac/Facebook)

Sezonul estival e în toi și nu sunt puțini românii care au ales să meargă pe litoralul autohton, fie doar pentru un week-end fie pentru a-și petrece concediul la malul mării.

Doar că, pe măsură ce s-au lărgit plajele, pe litoralul autohton, au apărut și nemulțumiri în rândul unor turiști, care au adus în discuție, cel mai adesea, că după această procedură nisipul e cam plin de scoici. Drept urmare, mai greu cu plimbatul desculți pe plajă.

În tot acest context, Vergil Chițac, primarul orașului Constanța, a venit cu o ”soluție” menită să mai tempereze aceste nemulțumiri. „Nisipul va fi din ce în ce mai fin, e adevărat, acum sunt scoici. Domnule, da’ s-au inventat papuci, s-au inventat șlapi. Nu putem fi așa cârcotași! Eu îmi aduc aminte de când eram copil. Plaja era la fel de lată ca acum”, a susținut Vergil Chițac, la Digi24.

”Aventura” mersului pe nisipul plin de scoici

Mai mult, edilul orașului de la malul mării a lăsat să se înțeleagă că a aplicat personal această variantă. ”Eu am fost acolo și așa am fost: am folosit papucii și șlapii și nu m-a deranjat foarte mult lucrul acesta”, a mai punctat Chițac.

Declarațiile primarului Constanței vin în contextul în care s-a aflat – nu o dată – că au fost turiști din rândul celor care au mers la Mamaia, în această vară, după ce plaja a fost reabilitată și lărgită care s-au plâns atât de faptul că, mai nou, nisipul e plin de scoici. Dar și de drumul prea lung pe care îl au de parcurs până la apă.

O ”aventură” care nu prea le-a fost pe plac celor care ar fi vrut să găsească nisip fin și șezlonguri aproape de apă, pentru a se bucura de un ”răsfăț” ca în vremurile bune, la Mamaia, una dintre destinațiile favorite ale românilor care aleg să își petreacă week-end-ul sau concediul pe litoraul autohton.

384 afisari

2 COMENTARII

  1. Eu as propune ca fiecare turist care doreste o insorile pe plaja cu pricina, sa vie cu un IMBLACIU de acasa si cat sta la plaja, sa marunteasca cu finete nisipul din jurul lui. Astfel primarele n-ar mai trebui sa dea atatea explicatii iar „turistii”, ar uita de cloncaitul semintelor si ingroparea mucurilor de tigari, basca antrenarea muschilor. Cat despre cernerea a 10 cm de nisip … e munca grea si de conceptie dom’le…

  2. Eu crez ca toti ăștia de la USR care au ajuns primari in Romania in diverse orașe,au ajuns prin frauda! furt ! noaptea ca hoții! Dovada cea mai evidenta este clocothilde de Guadelupe cu fremoasa ei dantura fierastrau ceaprazuit! Cînd au fost hoții de voturi filmați,iar franțozische zicea: noua ne-au zis ca-s camerele oprite! SIIJ e inființata de Dragnia e rea,trebuie desființată! Că de SIIJ a dovedit ca s-au furat alegerile la sectoru Clocothildei.De necrezut totala lipsa de reactie de activism a PSD ,ciolacu! Fiind frauda dovedita automat primar trebuie sa fie TUDORACHE! Nu referendumuri,sau alte alegeri alti bani cheltuiti fara rost de la buget,pe care îi dam tot noi fara rost! Dar ciolacu cred ca nici președinte de scara de bloc nu e capabil sa fie,darmite la cel mai mare partid Social Democrat din EUROPA!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger