AcasăSOCIALCristian Tudor Popescu, atac nemilos la ÎPS Teodosie: "Un membru ISIS ar...

Cristian Tudor Popescu, atac nemilos la ÎPS Teodosie: „Un membru ISIS ar fi foarte mândru și ar aplauda” (VIDEO)

ctp-despre-ips-teodosie Cristian Tudor Popescu, atac nemilos la ÎPS Teodosie: "Un membru ISIS ar fi foarte mândru și ar aplauda"

O nouă declarație controversată a Înalt Prea Sfinţitului Teodosie a născut un mini-scandal în spaţiul public.

Sigur că nicio femeie nu poate fi preot şi atunci e discriminare? De ce? Pentru că aceasta este condiţia ei. Ea nu poate fi perpetuu într-o rugăciune, pentru că are condiţia slăbiciunilor sale.

Cum să fie discriminare? Aceasta este femeia. Ea a început păcatul. Dacă nu păcătuia, nu ar fi născut în dureri”, a declarat IPS Teodosie.

Cristian Tudor Popescu a făcut o comparaţie cu ISIS

Gazetarul a afirmat că „asta este atitudine față de femeie de care un membru ISIS ar fi foarte mândru și ar aplauda-o”.

Tot ce a făcut acest individ, pentru că asta este o încununare ce spune acum despre femei, despre femeie, insul ăsta, nu mai amintesc, am discutat aici, în emisiune, cine este specimenul.

Nu știu ce aș mai putea să spun despre această dihanie, care este îmbrăcată în odăjdii și care, în felul ăsta, impresionează pe oamenii mai slabi de minte. Mai grav este altceva. Știți a ce seamănă ce a spus insul ăsta? A ISIS.

Asta este atitudine față de femeie de care un membru ISIS ar fi foarte mândru și ar aplauda-o. Deci femeia este o păcătoasă prin simpla ei existență, ea este păcătoasă din naștere. Atenție! Din naștere. Simpla venire pe lume a unei femei…”, a zis CTP la postul Digi24.

author avatar
Andrei Ștefan