AcasăSOCIALCriminalul din Mehedinți, care a incendiat o fată de 17 ani, a...

Criminalul din Mehedinți, care a incendiat o fată de 17 ani, a murit la spital. Ce s-a întâmplat cu bărbatul

Ion Turnagiu, bărbatul din Mehedinți care a incendiat o adolescentă de 17 ani, a murit, luni noapte la spital. Criminalul se afla în comă, după ce a încercat să-și curme viața în arestul Poliţiei Mehedinţi.

Acesta fusese internat la spitalul Drobeta Turnu-Severin în data de 25 iunie. Starea sa era critică. Turnagiu a fost găsit spânzurat, cu tricoul, de către poliţişti. Agenţii l-au resuscitat până la sosirea echipajelor de salvare, potrivit unor surse din cadrul Poliţiei Mehedinţi.

Bărbatul a făcut stop cardio-respirator iar medicii au fost nevoiți să declare decesul.

El a venit de la început foarte grav, a făcut acolo stop cardio-respirator, în penitenciar, în momentul tentativei de sinucidere, a fost resuscitat de colegii de la Ambulanţă şi adus în stare gravă, în comă de gradul 4 la noi, fără şanse practice de a supravieţui. Starea s-a agravat permanent, a apărut febra mare de tip central care nu mai scădea cu nimic, iar ieri era foarte grav, nici nu ne-am aşteptat să prindă dimineaţa. A decedat aseară, pe la 11.30”, a declarat Radu Iman, managerul Spitalului Judeţean Mehedinţi, potrivit Mediafax.

În urmă cu mai multe săptămâni, bărbatul a incendiat o tânără de 17 ani la un an după ce a fost eliberat din închisoare. Deși fata a depus plângere împotriva acestuia, polițiștii nu l-au arestat, în cele din urmă acesta reușind să își ducă la bun sfârșit planul diabolic. Tânăra se află în stare gravă, într-un spital din București.

author avatar
Andreea Vlad
443 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri