AcasăSOCIALCrima oribilă de la Mangalia. Mărturia șocantă a Loredanei: „Inițial am ezitat,...

Crima oribilă de la Mangalia. Mărturia șocantă a Loredanei: „Inițial am ezitat, însă după aceea am înjunghiat-o în gât”/Ce detalii înfiorătoare a mai dat

Cazul înfiorător de la Mangalia a șocat o țară întreagă. Pe măsură ce anchetatorii continuă cercetările, s-au aflat amănunte cutremurătoare din seara zilei în care a avut loc crima.

Loredana, fata acuzată că a ucis-o pe Alina, fata cu care fusese prietenă și colegă de muncă, pe timpul verii, la un hotel din Saturn, a refăcut, la audieri, șirul evenimentelor. Mărturia tinerei e dătătoare de fiori.

„Menționez că recunosc săvârşirea faptei de care sunt acuzată, în sensul că am agresat-o pe Ciobanu Elena-Alina cu un cuțit producându-i decesul, menționez că mă cunoşteam cu colega mea, Ciobanu Elena-Alina, cu care am venit impreună din localitatea de domiciliu din Județul Vaslui să lucrăm pe litoral”, a mărturisit Loredana în fața anchetatorilor, potrivit realitatea.net.

„A durat aproximativ o jumătate de oră până a decedat”

Tânăra acuzată de crimă a povestit că în seara zilei de sâmbătă, 5 august, ar fi avut unele discuții în contradictoriu cu fata – Alina-Elena – cu care era colegă de cameră. Și că la un moment dat, deranjată de răspunsurile fetei, ar fi luat un cuțit, înjunghiind-o pe prietena sa în gât. Din câte rezultă din mărturia acuzatei, după ce a fost înjunghiată, Alina ar fi agonizat circa o jumătate de oră până să își dea ultima suflare. Amănuntele ce urmează sunt șocante, vă avertizăm că vă pot afecta emoțional:

„În seara zilei de 05.08.2023, am mai avut nişte discuții contradictorii cu Elena legate de plecarea ei acasă, întrucât știam că vrea să plece din hotel. În camera noastră aveam un cuțit de bucătărie pentru a-l folosi la prepararea hranei. Într-un moment de furie, întrucât Elena îmi răspundea evaziv, am început să tremur, am luat cuțitul care era pe un raft şi inițial am ezitat însă după aceea am înjunghiat-o în gât. Menționez că Elena nu dormea, însă stătea intinsă în pat cu ochii închiși și față către perete. Menționez că eu nu am vrut să o omor, însă am avut un moment în care mi-am pierdut firea și am săvârșit această faptă.

După ce am înjunghiat-o Elenei îi curgea sânge din gură şi din rana făcută cu cuțitul horcăia, motiv pentru care am încercat să îi pun mână la gură să nu se audă în celelalte camere. A durat aproximativ o jumătate de oră până a decedat timp în care m-a zgâriat pe mâna și pe gât şi chiar și pe spate”, a mai mărturisit tânăra, conform aceleiași surse.

Mărturia tinerei acuzate de crimă: „Cu greu am introdus-o în valiză”

Loredana a povestit apoi și ce a făcut după ce colega sa a murit. Astfel s-a aflat că ar fi luat valiza fetei ucise, de unde i-a scos hainele și a băgat trupul fetei în interior, iar apoi a luat geamantanul și a coborât cu liftul, iar apoi a chemat un taxi.

„Menționez că în cameră s-a murdărit de sânge aşternutul de pe patul ei, mocheta și salteaua. După ce a decedat am luat valiza Elenei, am scos hainele ei întrucât avea bagajul deja făcut și cu greu am introdus-o în valiză. Am luat valiza şi am ieşit din hotel pe la ieşirea din spate şi am folosit liftul că să cobor. Am stat câteva minute în afara hotelului să îmi revin şi am decis să chem un taxi dar nu eram decisă unde să merg. (…) M-am urcat în taximetru în dreapta față și i-am spus taximetristului că vreau să merg la bancomat şi că ulterior mă voi decide unde merg. Eu nu eram murdară pe haine deoarece mă schimbasem în cameră”, a mai povestit Loredana.

„M-a tot întrebat ce am în valiză deoarece era foarte grea”

„Taximetristul a observat că am vânătâi pe faţă şi pe gât însă eu i-am zis că m-am lovit la muncă”, a mai spus ea.

Fata a dezvăluit apoi că a mers să scoată niște bani de la un bancomat. Și că i-a cerut taximetristului să o ducă la Vaslui, dar acesta nu a fost de acord.

„Pe drum m-am gândit că ar fi mai bine să mă lase în parcul din apropiere, pe unde treceam şi a fost de acord. Probabil pentru că păream derutată taximetristul m-a întrebat dacă are cine să mă ia însă la insistențele mele acesta m-a lăsat în acel parc. După ce a oprit taximetrul, taximetristul m-a ajutat să dau jos valiza din portbagaj și m-a tot întrebat ce am în valiza deoarece era foarte grea. I-am răspuns că am haine şi rechizite pentru școală. Taximetristul m-a crezut şi a plecat. Pentru cursă i-am dat taximetristului 200 lei deși valoarea cursei era de 20 lei”, a adăugat fata.

A făcut curățenie în camera în care a avut loc crima

Mărturiile șocante nu se opresc, însă, aici. Fata a povestit cum a abandonat trupul fetei ucise, în parcul din Mangalia, dar și ce a făcut după ce a plecat de acolo. S-a întors în camera de hotel, unde a făcut curățenie, îndepărtând urmele de sânge de pe mochetă. A povestit și ce a făcut cu cuțitul.

„Am mai stat câteva minute, m-am uitat în jur să văd dacă sunt camere de filmat sau persoane care m-ar putea vedea și întrucât nu era nimeni m-am apropiat de prima bancă şi am abandonat trupul Elenei sub această bancă. Am încercat să o pun pe bancă dar era grea şi nu am putut. Am luat valiza cu mine şi am plecat la hotelul unde eram cazată. (…) M-am deplasat pe jos până la hotelul unde eram cazată şi am început să fac curățenie în cameră, ştergând urmele de sânge de pe mochetă şi de pe perete şi am luat lenjeria şi hainele murdare de sânge şi le-am pus într-un sac de plastic gen sac de pubelă de culoare albastru. Acest sac l-am dus dimineaţă în jurul orei 10 în tomberonul hotelului. Cuțitul îl pusesem sub salteaua patului meu iar după ce am dus sacul mai sus menționat mi-am amintit şi de cuțit, l-am luat şi l-am ambalat într-un sac din plastic de culoare galbenă pentru găleata de gunoi și l-am dus la ghenă hotelului Narcis”.

După oribila faptă, fata a mers la serviciu, la hotelul unde lucra. „Menționez că am apucat să stau o ora în pat dar nu am reuşit să dorm. În timp ce mă aflăm la serviciu, în jurul orei 15.00 a venit un echipaj de Poliție care m-a preluat şi condus la sediul Pol. Mun. Mangalia, unde am fost întrebată de unde provin leziunile pe are pe am. Inițial am spus că am căzut însă ulterior am recunoscut fapta deoarece am văzut în filme faptul că dacă recunoşti fapta săvârşită primești o pedeapsă redusă”.

„Regret săvârşirea faptei şi menționez că nu am fost conștientă de ceea ce am făcut. Chiar am fost cele mai bune prietene de-a lungul anilor” – ar mai fi spus tânăra acuzată de uciderea Alinei.

Trupul fără viață al Alinei a fost observat, duminică dimineață, de un bprbat, în parcul din Mangalia. Acesta a dat alarma, fiind anunțate autoritățile. Anchetatorii au identificat apoi victima, dar și principala suspectă în acest caz înfiorător. Loredana a ajuns în arest. Alina urmează să fie înmormântată joi.

author avatar
Andrei Coman
435 afisari

2 COMENTARII

  1. „ulterior am recunoscut fapta deoarece am văzut în filme faptul că dacă recunoşti fapta săvârşită primești o pedeapsă redusă”.
    MDA, MENTALITATE DE CETATEAN RESPONSABIL…

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri