AcasăSOCIALCrimă cutremurătoare în București. Declarații șocante ale criminalului

Crimă cutremurătoare în București. Declarații șocante ale criminalului

Magistrații de la Tribunalul București au decis reținerea pentru o perioadă de 30 de zile a bărbatului care ar fi autorul crimei ce a avut loc zilele trecute în Capitală.

Procurorii îl acuză pe bărbatul în vârstă de 49 de ani că şi-a ucis soţia, împreună cu care avea trei copii. Presupusul criminal s-a predat, joi, după ce inițial fugise de la locul crimei.

Principalul suspect era „vaporean”

Vecinii presupusului criminal au spus anchetatorilor că bărbatul era „vaporean” și s-a întors din cursă, anul trecut. Știau despre familia unde a avut loc crima, că nu a creat niciodată probleme în bloc, fiind o familie liniștită.

De asemenea, cunoscuţii spun despre el că nu era agresiv şi aparent se înţelegea bine cu soţia sa.

Administratorul blocului: „Îi ştiu de 10-15 ani de când sunt în bloc, familie, copii”

Bărbatul locuia împreună cu soţia sa şi cu cei trei copii într-un bloc, la etajul 6. Crima a avut loc chiar în bucătăria apartamentului, în timp ce fetiţa lor, o elevă în clasa a VIII-a, se afla în casă. „A avut timp să se şi schimbe şi să plece pe scări, aia a făcut. Că s-a întâlnit o femeie cu el şi nici măcar nu a ştiut că el o omorâse pe nevasta-să”, a afirmat o vecină.

După ce a comis crima, bărbatul a fugit de acasă, umblând pe străzile Bucureștilor. După aproximativ 5 ore, s-a predat la o secţie de Poliţie.

Victima nu a cerut niciodată ajutor sau un ordin de protecţie importiva bărbatului, iar acesta nu avea antecedente penale.

Motivul crimei: gelozia soțului

Bărbatul le-a spus anchetatorilor că îşi bănuia soţia de infidelitate.

Pe de altă parte, psihologii bănuiesc că timpul petrecut la distanţă de familie, pe vapor, l-a afectat destul de mult pe bărbat. Daniela Bratu- psiholog: „Pe perioda pandemiei, numărul cazurilor de violenţa domestică a crescut destul de mult, societatea traversează o perioadă dificilă pe multe planuri şi e foarte posibil în acest context, ceea ce există înainte sub forma unui potenţial latent, bine conţinut, bine ascuns şi înveşmântat în mecanisme de apărare, acum să fi găsit o portiţă de evadare ca să ajungă în planul comportamental”.

Cercetările au fost preluate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București, care au cerut arestarea sa preventivă. În final, judecătorii au decis să-l trimită după gratii pentru o perioadă de 30 de zile, potrivit stirileprotv.ro.

author avatar
Eli Dan Davidescu
375 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger