AcasăSOCIALCreşte vârsta de pensionare în România la peste 65 de ani? Răspunsul...

Creşte vârsta de pensionare în România la peste 65 de ani? Răspunsul lui Marius Budăi

postas-pensie

Ministrul Muncii a declarat luni, că PSD „sub nicio formă” nu susține majorarea vârstei de pensionare peste 65 de ani. Marius Budăi a zis că înainte de orice discuție trebuie „să ne ocupăm de speranța de viață sănătoasă”.

”Atunci când ies public exprim nu numai părerile mele, și exprim opiniile PSD. Nu înțeleg ce au gândit acei oameni când au trecut acest aspect în PNRR”, a precizat oficialul.

Occidentul, speranţă de viaţa mai mare decât România

Ministrul a subliniat că speranța de viață în Occident e mai mare decât în România. „Susțin și susținem împreună – PSD – că întâi trebuie să ne ocupăm de speranța de viață a românilor, mai ales de speranța de viață sănătoasă”, a declarat Budăi.

Pentru că nu trebuie să punem carul înaintea boilor. Haideți să ne ocupăm de viața sănătoasă și de speranța de viață sănătoasă, după care să vedem dacă putem discuta despre o eventuală majorare a vârstei de pensionare. Dar în acest moment nu este cazul”, a explicat ministrul Muncii, Marius Budăi.

Se egalează între bărbaţi şi femei

Referindu-se la egalizarea vârstei de pensionare în cazul femeilor cu bărbații la 65 de ani este un lucru asumat în PNRR, iar cei care au trecut acest aspect în PNRR „nu s-au gândit la oameni”:

„Discutăm de seniori, despre cifre, dar nu discutăm despre oameni cu adevărat, despre ce simt ei când aud astfel de discuții și când văd cum demnitari ai statului angajează în numele României tot ce ei au muncit”.

Egalizarea este un alt aspect și acolo trebuie discutat foarte clar, legat de speranța de viață, sunt lucruri care trebuie să se întâmple după 2030. Putem discuta acest aspect, însă nicidecum susținerea majorării vârstei de pensionare, a conchis ministrul Muncii.

author avatar
Andrei Ștefan
518 afisari

5 COMENTARII

  1. Da creste. Exista proiect de lege. Budai minte. 65 de ani femeile si 68 de ani barbatii.

    • Normal ca va creste. Nu sunt bani. O baga p-aia cu PNNR desi tot ei au intocmit hartiile alea care ….. sunt la secret.

      ”Ministrul Muncii, Marius Budăi, a declarat că prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) s-a stabilit ca vârsta de pensionare în cazul femeilor să creastă până la 65 de ani. ”

    • Da creste ca trebuie sa le dam banii la Khazarii care conduc Davos și pe ai noștri.
      Sinagoga lui Satan cum este menționata in Biblie unii care se dau evrei dar nu sunt.
      Și asta cu evreii care se dau evrei dar nu sunt apare la vremurile de pe urma.
      Evreii aia chipurile care fac relele schwab și gasca lui Soros etc sunt khazari, nu evrei sunt sinagoga lui Satan și ăștia ne dictează și noua

  2. PNRR-ul , Mein Kampf-ul care va face sa dispara Romania.Va spun de doi ani si nu pricepeti ca sunteti prosti,vorba lui Cocosila.Nu va repeziti la cautare Google ,puneti dracu mana pe carte ca sunteti prosti ca noaptea.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger