AcasăSOCIALCresc salariile de la 1 ianuarie 2023! / Anunțul ministrului Marius Budăi...

Cresc salariile de la 1 ianuarie 2023! / Anunțul ministrului Marius Budăi în privința pensiilor

Marius BudaiCresc salariile de la 1 ianuarie 2023! / Anunțul ministrului Marius Budăi în privința pensiilor

Salariile ar putea să fie majorate, începând cu data de 1 ianuarie, 2023, spune ministrul Muncii, Marius Budăi.

Ministrul Muncii spune că încearcă să găsească o soluție pentru majorarea salariilor.

„Demarăm acum, spre final de an, o discuție în Consiliul Național Tripartit, cu partenerii sociali, sindicate și patronate, pentru a identifica o soluție astfel încât de la 1 ianuarie să avem o majorare a salariului minim”, a declarat Budăi la Antena 3.

Nu există o dată clară pentru majorarea pensiilor

Referitor la pensii, ministrul spune că nu există încă o dată clară, dar este de părere că și cnecesită o majorare, ca urmare a inflației.

„Este o necesitate. Pensiile sunt încă foarte mici în România. Tocmai de aceea nu înțeleg de ce cineva ne-a condamnat la sărăcie pentru 50 de ani de acum încolo. Lupta mea teribilă pe care o voi continua atât timp cât voi avea susținerea președintelui Marcel Ciolacu și a întregului PSD, este această luptă de discutare și de renegociere a PNRR”, a spus ministrul Muncii.

Rămâne de văzut cu cât vor fi majorate salariile și data de la care se vor majora pensiile.

author avatar
Andreea Vlad
1.732 afisari

21 COMENTARII

  1. Va rog sa nu-l mai promovati pe acest mincinos de Botosani.Cuvantul lui e zero barat iar el trbuie trimis la plimbare.Este cel mai prost propagandist de la PSD.

  2. Acest ministru promite mereu ca se maresc pensiile dar concret NIMIC
    Vreau sa il aud spunand de exe ca de la ! ale urmatoareei luni se maresc pensiile cu X% Pana atunci cred ca vorbeste in gol!
    Sa ia exemplu de la polonezi si unguri Acolo se poate la noi nu Bravo PSD ” felicitari”âastept / daca mai apuc/ viitoarele alegeri dar votul meu nu il veti mai avea !

  3. DOM’ ŞOFERACHE MERGI SI SCHIMBA CAUCIUCURILE UZATE LA MASINILE PE CARE LE-AI CONDUS…… INAINTE DE A FI MINISTRU DE PAE.
    DACA NU CREZI CA ESTI CINE ESTI CU ADEVARAT UITA-TE IN OGLINDA INAINTE DE IESI IN PUBLIC SI AUZI-TE CE PROSTII DEBITEZI………

    • E greu sa-i ridici pe Gheorghe si Ion de la carciuma , mai bine le aduci salteaua . Vezi sa nu te ia si la palme ca instigi la razmerita , mai bine mai da un rand si tunde-o pe muteste .

  4. Baieti, baieti, el promite si ar vrea sa le mareasca pt ca sunt bani pentru asta dar deasupra lui e instelatul MaCiuca! Credeti ca il va lasa? Cica pesedeul va fi scos de la guvernare cad ii va veni randul sa dea primul sinistru.

  5. Bai Budigai ai pus ochii pe Pilonul II, bai voi chiar nu aveti rusine ?
    Ati venit doar sa furati, ca doar asta stiti
    Ati pupat mana lui Johannis, si v-ati inhaitat cu derbedeii de Liberali, doar ca sa furati, doar la asta sunteti buni ?

  6. MAI BUDAI ,MI-E SCARBA !,PREA MULT BORS !,BORS SI IAR BORS !,CE ATATEA PENSII MARITE ?,VOI AVETI NEVOIE DOAR DE SPECIALI :,DE BUGETARI CA SI MASA DE MANEVRA ,UNII VA APARA DE FURIA ROMANILOR !,ALTI SPECIALI VA ASCUND DOSARELE PENALE ,IAR ALTII TIN DE SASE CAT MAFIA FURA !.
    MAI BUDAI , A FOST SECETA !,ORI N-AI AFLAT ?,NU S-A FACUT NICI GRIUL DE SAMANTA SI NICI GRAUL PENTRU COLIVA GUVERNANTILOR !,VEZI CA VINE DECEMBRIE SI SE REPETA ISTORIA !, ASA-I CAND AVETI MINTEA SCURTA !,REPETATI PROSTIILE,SE REPETA SI ISTORIA.

  7. Bai budai cu b mic nu te-ai saturat de kkatul pe care-l mananci de ani buni? Du-te ba si plimba ursul cu ciolache al tau si nu mai manca kkat la lume!Asa mai pe romaneste!

  8. Bai javrelor de ce tot timpul mariti pensiile de la 1 ianuarie ? tot eu va raspund ,mariti de la 1 ian sa nu mai fiti obligati de lege sa mariti pensiile cu procentul de inflatie din anul ce a trecut asa s-a inamplat si in ian 2022,ca sa le mariti trebui sa dati procentul de inflatie plus cu cat le mariti !

  9. Ce tot atatea anunturi, promisiuni, minciuni despre banii contribuabililor romani. Mafiotii ce ocupa palatul Victoria nu stiu ca ei sunt doar slugile romanilor, ca ei au o singura obligatie sa gestioneze banul public astfel incat nivelul decent de trai sa nu fie batjocorit. Parerea mea, politrucul Budai este un mare mincinos, iar minciuna lui ascunde praduirea banului public de catre stapanii lui , criminali impotriva umanitatii.

  10. budăi e mincinos, e norma,l fiindcă e politician, dar de sifiliticii de ghinea şi pârţu nu zice nimeni o vorbuliţă; fie că antepostacii mei sunt ori cretini congenitali ori susţin procentul de 9,4% pe o perioadă de 50 de ani…

  11. Sa faca ceva pt batrani ca trece regio prin gura lor. Nu se poate atinge de stomatolog decat pensionarii magistrati.

  12. La fel se tiparesc degeaba tichete de tren la octagenari cand abia se mai misca, ar fi fost nimerit sa le dea bonuri de masa decat tichet de tren. Si cate si mai cate. De ex bilet liber de bus mai merg pe la cimitir nu la casino. Cum ar fi ca tonele de legume aruncate sa intre intr-un combinat ce sa dea conserve moca batrani decat sa putrezeasca pe camp. Ei se bucura de un bulion de un borcan de castraveti de un ghiveci cu conopida de o zacusca de vinete de un vin.

  13. Da hai sa dam 1 leu la magnatii energo pt fiecare KWH. Sa aibe si ei saracii de o piscina cu etaj si acoperis rabatabil sinincalzire prin WiFi si hidromasaj la pasarica.

  14. Niste incompetenti nenorociti de rea credinta.Pt.pensii si alocatii ” nu se poate identifica domne sursa de finantare „.Identificati ” surse ” numai pt. cheltuieli facute de minti bolnave,cu ochii numai dupa ciordeala, ” da’ noua ce ne iese,ca daca nu ne iese,nu ne bagam „.Milioane de doze de vaccin si teste expirate si neconforme,izolete,milioane de halate zeci de milioane de masti neconforme,avioane depe vremea lui Stalin,alt armament gata ruginit sau care nu mai vine,acum si submarine de 5 miliarde de Euro.Totul sub inaltul patronaj al Cocotatului penal la varful statului mafiot,declarat si esuat.Doua case de nebuni,sau de hoti,una la Cotroceni alta in Piata Victoriei.Si prostii tot cu ei,cica PSD 37% iar PNL 24 % dupa cum le mosmondeste secu’.

  15. Or macar sa le dea niste plicuri de tei ca Manole… Sau sa sperie o țir preturile ca Manole bancile.

  16. El a mai tras dde timp un an in legislatia trecuta, el si dna olguta de la craiova au amagit pensionarii odata, asa ca romanii pensionari nu i-au mai votat iar acum se razbuna ! Om de doi lei, partid tot de doi lei ! Mincinosi gr I, ei si liberalul maciuca ! Stie el de ce, dar face pe prostul !

  17. Pentru pensionarii de rand nu-s parale ….pentru cei speciali sunt parale …decand lumea si pamantul cainele mare il….musca pe cel mic ha….ha…ha….!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger