AcasăSOCIALCresc pensiile de la 1 ianuarie. Ministrul Muncii a anunțat câți bani...

Cresc pensiile de la 1 ianuarie. Ministrul Muncii a anunțat câți bani primesc în plus pensionarii

marius budaiCresc pensiile de la 1 ianuarie. Ministrul Muncii a anunțat câți bani primesc în plus pensionarii

Pensiile se măresc începând cu luna ianuarie 2022. Tipărirea taloanelor de pensie aferente primei luni din anul viitor a început deja.

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a anunțat pe pagina de Facebook că a început tipărirea pentru taloanele de pensie aferente lunii ianuarie 2022, prima lună în care se aplică majorările. Coaliția de guvernare a decis mărirea punctului de pensie la 1.586 de lei.

„Acum, în Ajun de Crăciun, vreau să-i asigur pe părinții și bunicii noștri că, în luna ianuarie, pensiile se vor plăti la noile valori majorate. Se tipăresc taloanele de pensie aferente lunii ianuarie a anului 2022, care conțin mărirea pensiei minime, cu 25%, la 1.000 de lei, mărirea valorii punctului de pensie la 1.586 de lei, dar și acordarea ajutorului financiar pentru seniorii României care au valoarea pensiei mai mică sau egală cu 1.600 de lei, până la concurența sumei de 2.200 de lei! Noi, PSD, vă asigurăm de tot respectul și prețuirea noastră!”, a scris ministrul Muncii pe pagina de Facebook.

Cum va arăta noul talon de pensie

Totodată, el a arătat și noile taloane de pensie pentru ianuarie 2022. Pensionarii cu venituri mai mici de 1.600 de lei vor primi în ianuarie un ajutor suplimentar. Dacă un pensionare are 1.000 de lei pensia, în ianuarie va mai încasa un ajutor de 1.200 de lei, astfel încât să ajungă la suma de 2.200 de lei.

Cei cu pensii de 1.600 de lei vor primi un ajutor de 600 de lei. Pe talonul de pensie scrie în stânga jos ajutorul financiar, iar în dreapta este arătată valoarea punctului de pensie.

În partea stângă, în susul talonului de pensie, se arată totalul drepturilor. Adică valoarea pensiei și ajutorul financiar cumulate. O persoană cu o pensie de 1.000 de lei încasează un ajutor suplimentar de 1.200 de lei, iar totalul drepturilor va fi de 2.200, în timp ce valoarea punctului este, din ianuarie 2022, de 1.586 lei.

author avatar
Andreea Vlad
716 afisari

8 COMENTARII

  1. extraordinara stire si noutate ! de o luna de zile se tot vorbeste de asta . ar trebui un film cu tiparirea fluturasilor dar si un spectacol cu artificii in care sa fie prezentat noul flutaras cu marirea tiparita ! huuooooo !

    • Cæcatule tu HULESTI pentru ca Nu sunt PNL-istii si cu Sheful guvernului Meu cei ce au marit pensiile
      Atunci i-ai fi lins in cur pana la intéstinul gros

  2. Cresc pensiile? Cresc muuult rāu! Sā vezi ce vor creste preturile, toate-toate! Banditii dau cu o mânā, ca sā-i pacaleasca pe fraieri, si jupuiesc cu douāzeci. Dar ziaricii de doi lei gāuriti încā nu s-au prins de chestia asta.

  3. A ha ha, pai creste si inflatia, dar si preturile, dar astea sunt niste detalii minore in acest caz de faliment national ce va veni in 2022 !! Asa ca, aia e, scapa numai cine si care poate, iar adunatura de cobai multilateral dezvoltati si-o vor lua iar in mana si in 2022, asa cum au facut-o si in 2021 !! Ha ha ha 🙂 Merry Christmas, you filthy animals 🙂

  4. Nu știu cite adversare ai avut dar pe toate le-ai jignit auto intitulindute harmăsar dar cel mai rău ai jignito pe mama ta trimitindo in rasa cabalinelor. Giocarul poate înlocui toate cărțile din joc ai dreptate .

  5. Ati observat o manevra.aexectivului ?Cei care au sub 1600 de lei ,de la 01 ian ,prin marirea punctului de pansie, vor sari de 1700 Si atunci ai venituri mai mari de 1600 si adio compensare. Niste golani!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger