AcasăSOCIALCOTAR ajută cu 10.000 lei familia taximetristului înjunghiat la Londra

COTAR ajută cu 10.000 lei familia taximetristului înjunghiat la Londra

taxiScandal interetnic la Cluj. Ce a păţit taximetristul care a refuzat o clientă pe motiv că e unguroaică

Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (COTAR) oferă 10.000 de lei sprijin familiei taximetristului orădean, în vârstă de 37 de ani, ucis la Londra, miercuri seara (17 februarie).

Banii vor fi trimiși familiei, în cursul zilei de luni, 19 februarie.

Încurajăm pe oricine dorește să ajute familia românului înjunghiat în timpul serviciului, să doneze în contul familiei, pentru repatrierea și înmormântarea acestuia.

Din nefericire, meseria de taximetrist nu este atât de ușoară cum se crede, iar colegii noștri au devenit victime în multe situații, așa cum s-a întâmplat cu tânărul înjunghiat de un client, la Tottenham, în nordul Londrei, în timpul serviciului.

Vom face donația de 10.000 de lei luni și suntem alături de familia îndurerată”, a declarat Vasile Ștefănescu, președinte COTAR, potrivit ziuacargo.ro.

Românul, ucis de un client venit prin Bolt

Tragedia a avut loc miercuri, în jurul orei 20:00, iar poliția britanică investighează moartea lui Gabriel Bringye, survenită în urma unui traumatism prin înjunghiere, în fața unei școli din Totthenham.

Oamenii legii încă nu au făcut arestări, însă se bănuiește că orădeanul ar fi fost ucis de ultimul său client care ar fi solictat taxi-ul prin aplicația mobilă Bolt.

Poliția a fost sesizată de un șofer de autobuz cu privire la un bărbat rănit care nu răspundea în interiorul unui vehicul din Jarrow Road, Tottenham, miercuri, la ora 19:21.

În ciuda eforturilor depuse de medici, bărbatul a fost declarat mort la fața locului la ora 20:00”, a declarat un purtător de cuvânt al Scotland Yard pentru The Sun.

author avatar
Andrei Ștefan