AcasăSOCIALCosmin Prelipceanu, gafă în direct. Comentariul care l-a lăsat cu gura căscată...

Cosmin Prelipceanu, gafă în direct. Comentariul care l-a lăsat cu gura căscată pe ministrul Educaţiei. Câmpeanu: „Nu pot fi părtaș la această afirmație”

cosmin prelipceanuCosmin Prelipceanu, gafă în direct. Comentariul care l-a lăsat cu gura căscată pe ministrul Educaţiei. Câmpeanu: „Nu pot fi părtaș la această afirmație”

Realizatorul Cosmin Prelipceanu a comis-o, din nou, în direct. În timpul unui dialog pe care l-a purtat în direct, marți seară, la Digi 24, cu ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, acesta a avut o replică cel puțin neinspirată.

În emisiunea pe care acesta o moderează, Prelipceanu i-a sugerat ministrului Educației că școala ar trebui „să-i scape” pe copii de părinții lor. Tema dialogului era legată de campania de vaccinare împotriva COVID-19 a copiilor. El a pornit de la ideea că numărul celor vaccinați este foarte mic, doar o treime dintre cetățeni s-au vaccinat, în ciuda numărului mare de decese și a remarcat că această problemă ține de educație.

Iar concluzia la care a ajuns a fost că școala trebuie să-i salveze pe copii de părinții lor. Aceasta fără să detalieze la ce s-a referit, dacă școala să instituie obligativitatea vaccinării copiilor, chiar fără acordul părinților, sau doar să se rezume la a-i educa pe copii în direcția acceptării vaccinării.

Dialogul dintre Cosmin Prelipceanu și Sorin Cîmpeanu

Cosmin Prelipceanu: „Dacă suntem în țara în care o treime sunt vaccinați în condițiile în care oamenii mor în spitale, este absolut clar că avem o problemă de educație. Oamenii în țara asta nu reușesc să înțeleagă că sunt în pericol de moarte”.

Sorin Cîmpeanu: „Din păcate…”

Cosmin Prelipceanu: „N-ar fi bine ca măcar de copiii lor să avem grijă? Măcar copiii lor să înțeleagă asta. Asta ar trebui să facă școala. Să-i scăpăm pe copii de părinții lor. Asta trebuie să facă școala”.

Sorin Cîmpeanu: „Nu pot să fiu părtaș la această afirmație”.

Cosmin Prelipceanu: „Ba da, vă spun eu, asta ar trebui să se întâmple”.

 

Daniel Funeriu cere conducerii Digi 24 să îl dea afară pe Prelipceanu

Fostul ministru al Educației Daniel Funeriu cere conducerii Digi 24 să îl dea afară pe Cosmin Prelipceanu, după o afirmațe în direct potrivit căreia școala ar trebui „să-i scape pe copii de părinții lor”. Funeriu spune că o astfel de declarație este „dincolo de ce poate fi acceptat de orice canal media”.

„Solicit conducerii Digi24 să îl dea afară pe Prelipceanu. Să spui, în România lui 2021 că școala trebuie să îi scape pe copii de părinți este nu numai patologic, ci și dincolo de ce poate fi acceptat de orice canal media. La previzibila întrebare de heităreală, răspunsul e simplu: un simplu om cu simțul realității. PS: dacă ministrul Cîmpeanu nu ar fi fost pe fază și nu ar fi reacționat, ar fi fost greu să rămână ministru. E un lucru bun că a reacționat, delimitându-se”, scrie fostul ministru pe contul său de socializare.

author avatar
Andreea Vlad
1.498 afisari

15 COMENTARII

  1. Dati-l afara pe acest #boutransgen# care este o trompeta defectă profund. Dacă nu plătește cu slujba ii promitem ca va plăti în instanță. Cu drag, părinte de copil bine educat, mascariciule !

    • Digi 24 să-l dea afară? Poi fix pentru asta l-au și angajat! Sunt trompeta neomarxismului, post condus la suprafață de Teszari, în fond condus ,,oamenii din umbră,, cu oblăduirea directă a serviciilor așa-zis românești.

  2. A baut din paharul CTP-ului .Acest Digi 24 ,fiind patronat de un ungur ,este o amenintare la adresa sigurantei nationale si integritatii teritoriale a Romaniei.Unde sunt cei care se lauda ca apara tara cand ii intreaba cineva de salariile si pensiile nesimtite?

    • Oaresce dreptate ai. La noi, in grila de programe, avem vreo 30 de programe ale televiziunilor maghiare. Nota bene, nu ne deranjaza, avem neamuri, colegi ,vecini care vizioneaza aceste posturi… dar, sa nu ai in Ungaria nici macar un post de limba romana – si noi avem acolo etnici romani si nu chiar putini- . In unele locuri (rare) functioneaza Pro tv. international, dar asta-i doar reluari. Aloooo, guvernul, aude cineva ???

  3. Sa scspam de toti cimpanzeii care se cred guru pt copiiii altora.vexi ti ba de ai tai daca ai daca nu sa nu ti dorresti la cum gandesti!!! Mars !!!

  4. secgurist cu bretele de Larry King ! Venim la Bucuresti in fata oficinei UM24 mai oliggofrenule – Te asteptam sa discutam mai multe aspecte !
    Pentru asta cumpara Jandarmeria 20.000 de psitoale calibrul 9 ?? Va pregatiti sa trageti in popor ? Vrei ca in Australia ?
    Ai grija pe unde mergi canalie si stapanii tai.

  5. Acest Prelipceanu este o scursură din cea mai joasă speță dintre cele mai joase. Şi-ar prostitua si nevasta – presupunînd că ar exista o astfel de nefericită – si copiii – presupunînd că există astfel de năpăstuiți – el se vinde cu plăcere. Face parte din categoria aia de presari jegoşi, apăruți după asasinatul din 25. 12. 1989, care au ținut trena tuturor veneticilor si trădătorilor de țară – Prelipceanu, Scriblea, Dan Andronic, Raros Bogdan si altii ( nu mai înşirăm si genul feminin, alte zdrențe) dar si astia mai bătrîni, ca Cristoiu (sic!) , Rosca Stănescu, Nistorescu etcetera, care o ard cu grija de popor, in ultima vreme. Zi-i Prelipceanu si trage apa. Pute si pămîntul sub ăştia.

  6. Este un exemplar tipic pentru cei care ne fac si ne prezintă actualitatea. Demn reprezentant al comuniștilor anilor 50 si a imbecililor marxiști de astazi. Un călduros siktir din partea mea tie si televiziunii care te suportă pe tine si gașca de politruci care o mobilizează.

  7. Ai grija de copiii tai, dacă ai, nu duce grija altora! Tu ai accepta, Cosmin Prelipceanu, sa li se facă orice fel de manevra medicala copiilor tai la școală fără acceptul tău și fără sa fii întrebat??? Cum ai putut sa scoți asa ceva pe gura??? Bravo, Domnule Cimpeanu!

  8. Băi Prelipceanule!!…ești un bou nenorocit, un cimpanzeu dresat..faci cumva parte din vreo organizație nazistă și te-a luat gura pe dinainte??
    …ca sa spui asa ceva despre ce trebuie făcut cu copiii, doar o lepădatură și o scursură umană ca tine ar putea sa gândească…
    ..șefilor digi24..dați-l afară pe nemernicul ăsta, care are sufletul plin de ură împotriva copiilor și părinților..

  9. Un comentariu deplasat , făcut de moderator ; am văzut cu adevărat cum gândește Dl. Campeanu prin reacția promta , om cu suflet , va mulțumim !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger