AcasăSOCIALCOŞMARUL unor turişti români în vacanţa din Turcia: "Până se soluționează o...

COŞMARUL unor turişti români în vacanţa din Turcia: „Până se soluționează o să aveți nepoți”

O familie de români care a preferat să-şi petreacă vacanţa de vară în Turcia regretă acum alegerea făcută. De ce? Pentru că băieţelul lor s-a rănit în piscină, iar concediul s-a transformat într-un coşmar.

Băiatul s-a tăiat în tală în gresia piscinei.

Românul vrea banii pe vacanţă înapoi

”Am avut o situație neplăcută la piscină, băiatul meu s-a tăiat foarte rău în talpă într-o bucată de gresie când a aterizat în apa din tobogan, am fost la spital și l-a cusut, acum e în cărucior cu rotile, am făcut reclamație scrisă la recepția hotelului.

Acum vacanța noastră nu mai e vacanță, el are dureri, aș dori sfaturi de la voi, dacă ați fost pățiți, cum ați procedat? Noi am dori banii pe vacanță înapoi”, a povestit turistul român.

Nu avem asigurare, dar hotelul ne-a dus la spital după multe insistențe și cred că au suportat cheltuiala, noi am plătit doar medicamentele, dar aș dori banii înapoi pentru că e absolut vina lor”, a completat ulterior.

”Puteți să-i dați și în judecată direct pe ei, dar până se soluționează o să aveți nepoți”, i-a replicat cineva.

16.106 afisari

28 COMENTARII

 1. Mai stati dracului si in tara voastra ,neamuri proaste ce sunteti.Va duceti in Grecia si Turcia doar sa va vada cunoscutii pe Facebook si sa cada pe spate ,asa credeti voi.

 2. Cei mai în vârstă aveau un proverb: ,,mare îți este gradina, Doamne”!
  Este incredibil cat de mulți își dau cu părerea despre pățaniile altora sau despre greșelile lor ,dar toți sunt anonimi si nici u ul nu ii ajuta pe oameni cu niste sfaturi. De ce? Simplu; sunteți niște frustrați nesimțiți! Viata cât mai scurta va doresc, ca să scăpăm cât mai repede de scursuri!

 3. Sa nu doresti niciodata altora ceea ce ar putea sa ti se intample tie.Locul fiecarui roman este in casa si in tara lui ,prostitule de propaganda.Asa a supravietuit poporul roman de 2000 de ani incoace ,in ce ma priveste mutati-va toti idiotii peste mari si tari ca acolo credeti ca va e mai bine si sa reveniti la pastele cailor.Fara cretini spalati pe creier ca voi Romania va fi mai curata si mai linistita.

 4. Normal ar fi ca asigurarea Hotelului sa va despăgubească. Trebuia sunat la 112 serviciul de urgenta sau ce nr au în Turcia și venea salvarea cu politia și rezolvam totul cam asa trebuia procedat

 5. Multe firme de turism nici nu te lasa sa pleci fara asigurare … costa 100 de lei pt toti …era mult al naiba, mai bine luati ceva din shop de banii aia .. tipic romanesc. V-as condamna la intoarcerea in tara .. hal de parinti .. pleci cu un copil peste hotare, nu e ghiozdan, e copil .. nici 40 de lei nu merita cat e o asigurare? Aveti o familie si 2 neuroni dar erau in concediu in Grecia la momentul ala … idioti!

  • Exact, tăntălăi de părinți!
   Asigurare pentru mașină, 2 adulți și 2 minori pentru 7 zile am plătit 250 lei.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Horoscop – duminică, 10 decembrie 2023. Sfat pentru toţi nativii: bucuraţi-vă de micile plăceri ale vieţii!

Horoscopul zilei de duminică, 10 decembrie 2023, ne atenţionează că ar trebui să ne bucurăm de micole plăceri ale vieţii. Berbecii sunt brutal de...