AcasăSOCIALCompaniile iau măsuri. S-au scumpit polițele pentru asigurările de viață ale vaccinaților

Companiile iau măsuri. S-au scumpit polițele pentru asigurările de viață ale vaccinaților

Firmele de asigurări au intrat în panică. Vaccinații le aduc pierderi

Interesele firmelor de asigurări se lovesc acum de interesele Big Farma, pentru că decontarea efectelor adverse ale vaccinurilor Covid se face din bugetul companiilor de asigurări. Josh Stirling, un reputat analist de cercetare în domeniul asigurărilor, a analizat tendințele alarmante în domeniul asigurărilor de viață, date privind mortalitatea și dizabilitățile din ultimii doi ani, constatând că mortalitatea excesivă crește odată cu numărul de doze de vaccin administrat.

Grafic mortalitate excesivă

Una dintre primele reacții din sfera asigurărilor de viață a apărut, anul trecut, în Japonia. Analiștii au făcut niște calcule și au ajuns la concluzia că polițele vaccinaților trebuie să coste mai mult, pentru că riscul de mortalitate este mai mare. Aceeași reacție au avut-o acum și asigurătorii americani, care au ajuns la concluzia că polițele de asigurare de viață trebuie să fie mai mari în statele în care procentul de vaccinați a fost mai ridicat.

”Asigurătorii din SUA au făcut o corelație între numărul de doze și sporul de mortalitate excedentară și au constatat că, cu cât sunt mai multe doze de vaccin anti-Covid administrate, cu atât mortalitatea excedentară la nivelul statului respectiv este mai mare. Apoi au făcut aceeași analiză pe fiecare zonă din statul American respectiv, ajungând la aceeași concluzie. Pratic, excesul de mortalitate în 2022, față de 2021, crește cu 7% cu fiecare doză de vaccin administrată, ceea ce este absolut horror. Analiza s-a făcut în urma discuțiilor care au apărut pe marginea faptului că se percepeau prime de asigurare diferite în fiecare stat american”, ne-a declarat activistul civic Aurelian Popa. Potrivit reputatului analist de cercetare în domeniul asigurărilor, Josh Stirling, în 2022, comparativ cu 2021, cu cât s-au efectuat mai multe doze de vaccin anti-Covid în medie într-o regiune din Statele Unite, cu atât a avut loc o creștere mai mare a mortalității în acea regiune.

Date halucinante

În interviul apărut în theepochtimes.com, analistul Josh Stirling a arătat că, potrivit datelor CDC, mai multe doze de vaccin s-au corelat cu creșteri mai mari ale mortalității. Același fenomen a fost constatat și în Marea Britanie, iar în spitalele germane au fost semnalate problemele legate de imunitate și de fertilitate feminină. ”Potrivit lui Sterling, producătorii de vaccinuri împotriva Covid-19 au întors spatele persoanelor care au suferit reacții adverse de la vaccin și nu se confruntă practic cu nicio consecință financiară pentru acest lucru. Dar există o industrie de mai multe trilioane care are de fapt un mare stimulent financiar pentru a-i ajuta pe cei afectați de vaccin, a spus Stirling”, notează theepochtimes.com. Analistul consideră că, dacă ar fi depistați din timp oamenii care suferă de efecte post-vaccinare, marea majoritate a acestor probleme de sănătate ar putea fi gestionate înainte de a deveni catastrofale. „Dacă putem ajuta oamenii să înțeleagă situația lor actuală de sănătate, atunci, absolut, putem salva o grămadă de vieți”, a spus Josh Stirling.

A crescut numărul tumorilor

După analiza informații agregate din zeci de milioane de vizite individuale în spitalele germane, pe baza procedurilor și diagnosticelor și codurilor de facturare, analistul Josh Stirling a constatat o creștere a numărului de tumori și ale emboliilor pulmonare. ”Au existat multe dovezi că există daune multisistemice. Există, de asemenea, semnale foarte semnificative în problemele fetale, precum și în sănătatea mamei. A existat un semnal din baza noastră de date din aceste date germane despre o creștere cu 67% a ovariectomiilor la femeile de vârstă fertilă, precum și creșteri foarte mari ale diferitelor probleme legate de imunitate. Unul dintre lucrurile surprinzătoare, pe care îl văd peste tot în oamenii din propria mea viață, este cel al problemelor legate de ochi. Nu ați vedea asta într-o analiză a cauzei morții, deoarece problemele legate de ochi nu vă ucid. Dar au existat creșteri de ordin de mărime de 150 la sută în intervențiile chirurgicale legate de ochi și tipuri similare de proceduri”, a mai declarat Josh Stirling pentru theepochtimes.com.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
5.473 afisari

44 COMENTARII

  1. Tumori și orice altă boală sînt pornite de frici mari, necazuri ce te prind pe neașteptate (conflicts în eng). Fiecare frică/necaz/conflict în parte dă un anumit răspuns, pornesc un program biologic. Cei ce conduc, desigur, știu. De aici nenumăratele înfricări. Partea rea. Partea bună e că acestea sînt numai din vorbe, NU EXISTĂ. Dacă oamenii s-ar opri a se mai uita în gura lor toată șandramaua lor s-ar duce de rîpă.
    https://learninggnm.com/SBS/documents/sbs_index.html

    • Tufișule, corect. De aceea arată că-ți pasă și mai bagă două doze. Garantat nici nu vei mai plăti prima de asigurare tu, ca un responsabil adevărat ce ești.
      Spor la injectat.

      P.S. Să nu uiți de botniță și nazi-pass.

  2. Pe boul din imagine să-l injectați cu benzină!…după care să-i dați foc…celebrul gurist marinescu…alias dr.Mangele de românia…

  3. In realitate vacsinul ne face nemuritori. Efectul nemuririi e si mai spectaculos daca mancam zilnic McGrasshopper. Nu avem nevoie de asigurarile pt muritori de rand, noi vacsinatii suntem asigurati de divinitatea care vorbeste lumii din templul de la Davos. Pupici si salutari anarhiste!

  4. Ce se spune in articol si ce comentati voi. Sunteti nebuni de legat. Doar Barbu cu creierul lui de gibon s-a apropiat de subiect, dar cu aberatiile lui obisnuite.

  5. Dr Marinescu e un rom hot, a prostit oamenii si acum se da la fund. Eu i-as baga in puscarie pe toti nemernicii, ArAFAT, Tataru, Orban

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger