AcasăSOCIALCompania aeriană ce activează şi la noi impune o nouă taxă ascunsă....

Compania aeriană ce activează şi la noi impune o nouă taxă ascunsă. Pasagerii, nervoşi!

Prețuri mai mari pentru biletele de avion

Compania low-cost Ryanair a fost ţinta unor critici din partea pasagerilor, după ce oamenilor li s-au cerut noi taxe. Firma taxează deja pasagerii pentru servicii adiționale, cum ar fi bagajul de cală și rezervarea unui loc în avans.

Ryanair a introdus o nouă taxă pentru servicii adiționale.

Taxă pe cartea de îmbarcare digitală

Ryanair îi taxează pe pasageri pentru cartea de îmbarcare digitală, ceea ce nu va îmbunătăți în niciun caz reputația companiei, declarată deja ca fiind cea mai proastă alegere în ceea ce privește taxele ascunse.

Conform călătorilor nemulţumiţi, aplicația companiei aeriene le cere să selecteze un loc în avans, la un cost cuprins între 8 și 21 de lire sterline, dacă doresc să descarce cartea de îmbarcare digitală.

Oamenii care refuză să plătească spun că au fost nevoiți să aștepte la aeroport pentru a primi o carte de îmbarcare tipărită în schimb.

Deci, Ryanair, obligi călătorii care nu doresc să rezerve un loc, să aștepte la ghișeu ca să li se printeze cartea de îmbarcare.

Asta e grozav pentru mediu și încă o lovitură ieftină la adresa pasagerilor pentru a plăti mai mult pentru a călători.

Un nou minim pentru Ryanair. Absolut dezonorant”, a scris un pasager nemulțumit.

Taxă pe check-in fizic de 55 lire sterline

În prezent, Ryanair îi taxează pe pasageri care nu își fac formalitățile de îmbarcare online cu o sumă pentru check-in de până la 55 de lire sterline de persoană.

De remarcat, unii pasageri au raportat că au putut accesa cartea de îmbarcare digitală fără a rezerva un loc aleatoriu, ceea ce sugerează că noua taxă nu s-a aplicat tuturor.

Pasagerii au opțiunea de a alege un loc pentru o mică taxă sau de a li se aloca aleatoriu un loc gratuit”, spune un purtator de cuvânt al Ryanair, conform adevarul.

author avatar
Andrei Ștefan