AcasăSOCIALCodrin Ștefănescu, anunț alarmant despre starea lui Liviu Dragnea: ”S-a agravat! Brusc!”

Codrin Ștefănescu, anunț alarmant despre starea lui Liviu Dragnea: ”S-a agravat! Brusc!”

Codrin Ștefănescu, anunț alarmant despre starea lui Liviu Dragnea: ”S-a agravat! Brusc!” (foto: Facebook/Codrin Stefanescu)

Fostul secretar general al PSD-ului, pe vremea când Liviu Dragnea era numărul 1 în cadrul formațiunii politice, a transmis, joi după-amiază, un mesaj alarmant cu privire la starea de sănătate a fostului președinte al Camerei Deputaților, despre care s-a aflat încă de zilele trecute că a fost confirmat cu noul coronavirus.

”Vā anunț cā starea de sănătate a lui Liviu Dragnea s-a agravat! Brusc! Când a fost transferat la spitalul penitenciarului Jilava era asimptomatic. M-a sunat atunci și v-am informat pe toți!

De 2 zile nu reușim să luăm legătura cu el, iar cei de acolo refuzā sā dea orice explicație familiei, avocatului sau presei! Vā voi ține la curent când vom afla detalii!”, a scris Codrin Ștefănescu, joi după-amiază, pe pagina sa oficială de Facebook.

De altfel, în ultimele zile, social-democratul – considerat un apropiat al lui Dragnea – a transmis mai multe mesaje cu privire la starea de sănătate a acestuia din urmă.

foto: captura Facebook/Codrin Stefanescu

Ce spune iubita lui Dragnea

Pe de altă parte, Irina Tănase a anunțat, joi, într-o intervenție telefonică la Antena3, faptul că a vorbit ultima oară cu Liviu Dragnea seara trecută. ”Avea o evoluție negativă în sensul că el a ajuns la spitalul penitenciar Jilava asimptomatic și în ultimele zile a început să aibă simptome”, a susținut iubita fostului lider PSD.

Tânăra a dat câteva detalii despre problemele cu care s-ar fi confruntat Dragnea. ”Ieri, de exemplu, avea dureri musculare foarte puternice, starea aceea de oboseală, slăbiciune, care nu îți permite să faci multe lucruri, și dureri de cap. Nu avea nici probleme de respirație, nu avea nici febră”, a mai precizat Irina Tănase.