AcasăSOCIALCoaliţia PSD-PNL-UDMR pregăteşte marea BOMBĂ în secret. Se va întâmpla până de...

Coaliţia PSD-PNL-UDMR pregăteşte marea BOMBĂ în secret. Se va întâmpla până de Crăciun şi va isca un ŞOC mare!

certificat verdeCoaliţia PSD-PNL-UDMR pregăteşte marea BOMBĂ în secret. Se va întâmpla până de Crăciun şi va isca un ŞOC mare!

Liderii PSD-PNL-UDMR decid ce modificări vor face în această săptămână astfel încât certificatul verde la locul de muncă să fie introdus în România până la Crăciun.

Şedința din seara aceasta ar trebui să tranșeze problema certificatului verde la locul de muncă, atât pentru cei care lucrează la stat, cât și pentru cei care lucrează la privat.

Certificat verde pe trei variante

PSD-iştii insistă pentru un certificat verde pe trei variante: dacă ai trecut prin boală, dacă te-ai vaccinat sau dacă te-ai testat, ceea ce înseamnă că social-democrații aleg și varianta propusă de parlamentarii AUR prin care cei testați pentru anticorpi să obțină un certificat verde dacă au un număr suficient de mare.

Liberalii spun că nu se poate acest lucru dat fiind faptul că pentru această măsură încă nu există dovezi concrete clinice și teste destule astfel încât să susțină această variantă.

Accesul pe bază de certificat verde naşte scandal

Un grup de bărbaţi şi femei a provocat un scandal, vineri seară, în Parcul Arheologic din Constanţa, persoanele respective încăierându-se cu forţele de ordine pentru că nu li s-a permis accesul în Târgul de Crăciun fără certificat verde.

Grupul a forţat gardurile montate de autorităţi şi a dărâmat unele dintre acestea. “Un grup restrâns de bărbaţi şi femei a provocat în urmă cu câteva momente un scandal teribil în parcul Arheologic din Constanţa.

Oamenii nu au ţinut cont de copiii care se aflau în târgul de Crăciun şi au forţat gardurile montate de autorităţi, au dărâmat o parte dintre ele şi s-au încăierat cu forţele de ordine.

Nu au ţinut cont de nimic în încercarea lor disperată de a intra în Târgul de Crăciun fără a avea certificatul verde”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Primăria Constanţa.

author avatar
Andrei Ștefan
1.649 afisari

6 COMENTARII

  1. Bai, oamenii deja se omoara din cauza de a intra in acele tarcuri pandemice, bai astia sunt ca oile sau ca vitele, nici acum nu realizeaza ca ei sunt folositi de criminalii de la guvernare ca si carne de tun !! Nu va intepati in vene daca nu va doare capul, cel mare, nu cel mic 🙂 si vreti sa traiti mai mult de urmatorii 2-3 ani !! Dar daca vreti sa fiti cobai pana la capat, nu aveti decat sa va sacrificati ca niste idioti utili ce sunteti, bai ramelor de kurkubeisti progresisti, in tarcurile pandemice cu voi, acolo va e locul, ca la rumegatoarele fara minte !! Ha ha ha 🙂 Vine razboiul, baietii cu ochii albastrii care ne cititi si acum, e timpul sa incepeti sa faceti ceva maro sub voi, si fie va luati bilete de avion numai dus, fie inseamna ca aveti ceva locuri libere in acele cateva bunkare subterane, dar vedeti ca faza tare e ca veti fi inchisi la un loc cu dementi aia pe invers de Arahat si Gheorghitza Muitza, si cine stie ce idei nazdravane le vin la ordinarii aia, asa ca paziti-va kurkubeele inca de pe acum, cel mai bine e sa le sigilati definitiv, macar stiti si voi o treaba !! Ha ha ha 🙂 acumm, serios vorbind, odata inceput iuresul cel mare din 2022, o sa va cam omoram pe toti, asta ca sa stiti si voi care e spilul, bai ratatilor nazisti cu ochii albastrii !! Ha ha ha 🙂 Astia deja fac pe ei, numai citind ce e pe aici !! Ha ha ha 🙂 Pregatiti-va, venim !!