AcasăSOCIALClipe de groază într-o familie din Arad, din cauza propriilor câini. Au...

Clipe de groază într-o familie din Arad, din cauza propriilor câini. Au intervenit jandarmii! Doi bunici au ajuns la spital – VIDEO

(foto: captură video youtube/JANDARMERIA ARAD)

Au fost momente de spaimă cumplită într-o gospodărie arădeană, după ce câinii familiei, doi la număr, au devenit agresivi. Doi soți, care aveau în grijă o nepoțică, au cerut cu disperare ajutor, după ce ambii s-au trezit mușcați de unul dintre animale.

Incidentul a avut loc miercuri după-amiază și a făcut necesară intervenția rapidă a jandarmilor arădeni, care au sărit în ajutorul familiei respective, după ce un vecin a dat alerta la 112. Intervenția nu a fost una tocmai simplă, însă chiar și așa s-au căutat soluții pentru a se ajunge cât mai rapid în ajutorul bunicilor și a fetiței.

„S-a întâmplat în această după-amiaza, în casa unei familii cu doi bunici și o nepoțică, când unul dintre cei doi câini, pe care aceștia îi dețin, a devenit agresiv si a mușcat-o pe femeie.

Soțul a sărit in ajutorul acesteia, însă a căzut si el victimă fiind mușcat în repetate rânduri.
Mai mult și cel de-al doilea câine a devenit agresiv”, din câte au anunțat reprezentanții Jandarmeriei Arad.

Intervenție de urgență. Cum s-a reușit izolarea câinilor

Speriați, bunicii au luat copila în brațe și s-au adăpostit într-o cameră aflată la parterul casei. Au strigat după ajutor, iar un vecin care i-a auzit și a observat câinii lătrând a sunat rapid la numărul unic de urgență, alertând salvatorii. Așa au fost trimiși la adresa respectivă un echipaj al jandarmilor, dar și cadrele medicale de la ambulanță.

„Ajunși la fața locului jandarmii i-au găsit pe proprietari baricadați într-o cameră, de la geam strigau după ajutor, iar câinii liberi în curte.

Jandarmii au analizat repede situația și au luat decizia să folosească materialele de restabilire a ordinii publice, respectiv scutul de protecție, tonfa și șpray-ul iritant lacrimogen.

Astfel au reușit să-i izoleze pe cei doi câini agresivi după care, cu ajutorul scuturilor de protecție, i-au împins și imobilizat în colțul unei anexe până la sosirea echipajului de ecarisaj”, anunță Jandarmeria Arad, via Facebook.

În tot acest timp, cadrele medicale au intervenit pentru a le acorda primele îngrijiri celor doi soți, „care prezentau numeroase răni pe tot corpul”, înainte de a-i transporta la spital. Până să ajungă mama copilei, jandarmii au avut grijă de nepoțica victimelor.

Nu se știe ce s-a întâmplat de s-a ajuns la acest episod. „Câinele agresiv a fost anesteziat și transportat la Adăpostul Public Arad, urmând ca proprietarii să ia o decizie în privința lui”, a mai precizat sursa citată.

Atenție, urmează imagini ce vă pot afecta emoțional!

311 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger