AcasăSOCIALClătita uriaşă - preţ URIAŞ! Comercianţii profită de aglomeraţia de pe litoral

Clătita uriaşă – preţ URIAŞ! Comercianţii profită de aglomeraţia de pe litoral

litoral

Vrei să te simţi bine la mare, la soare? Ai mers pe litoralul românesc considerând că vei face o economie? Ei bine, lucrurile nu stau chiar aşa.

De exemplu, o singură clătită a ajuns să se vândă cu un preț exorbitant pe plajă în Mamaia.

O clătită costă 24 lei

Stațiunile nu duc lipsă de turiști, fapt ce îi face pe comercianți să profite de situație și să crească prețurile nejustificat. De exemplu, în stațiunea Mamaia o singură clătită poate ajunge să coste și 24 de lei.

Desertul acesta e preparat din lapte, faină, ouă și apă, în doar câteva minute. Prețul variază între 20 și 24 de lei în funcție de conținutul ales de client.

Cât te costă să mănânci pe plajă?

Tot în Mamaia, la terasele din proximitatea plajei, o porție de borș de pește de 200 de grame se vinde cu 35 de lei, la același preț cu o porție de 200 de grame de hamsii cu mămăliguță și mujdei de usturoi incluse.

Pentru o porție de morun pe plită, însă, putem să scoatem din buzunar și 90 de lei pentru 200 de grame. Pe aceeași plajă, un pahar de 250 ml de bere este 8 lei, o pizza este 35 de lei, iar limonada în jur de 10 lei, în funcție de gramaj.

author avatar
Andrei Ștefan
786 afisari

11 COMENTARII

  1. Măi, odată ce melteanul bugetar a ajuns la Mamaia, trebuie muls, ce naiba. Doar știți că ăștia-s hoți și proști. Iar noi mai proști ca ei deoarece nu ieșim în stradă să protestăm împotriva trântelor bugetare, împotriva pensiilor speciale.