AcasăSOCIALCirculație deviată pe Autostrada Soarelui. Pe ce tronsoane se aplică măsura și...

Circulație deviată pe Autostrada Soarelui. Pe ce tronsoane se aplică măsura și până când

Circulație deviată pe Autostrada Soarelui. Pe ce tronsoane se aplică măsura și până când (sursa foto: radioconstanta.ro)

Se anunță lucrări de reabilitare a carosabilului pe Autostrada Soarelui (A2), cea care leagă Capitala de Constanța. Procedurile nu vor dura, o zi două, ci vor fi de mai lungă durată.

Din câte au comunicat, vineri dimineață, reprezentanții Centrului Infotrafic din cadrul Poliției Române, ”până la finalul lunii mai, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsoanele kilometrice 11-17 și 27-33, se circulă deviat de pe sensul către București (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), traficul desfăşurându-se pe câte o bandă pentru fiecare direcţie”.

Totodată, li se dă de veste conducătorilor auto că ”a fost închis și nodul rutier de acces în localităţile Cernica şi Bălăceanca, județul Ilfov, fiind restricţionată circulaţia pe breteaua de intrare/ieşire din autostradă și DNCB, pe sensul Constanța – București”.

În acest context, șoferilor li se recomandă să circule cu prudență. Mai precis, să reducă viteza în zona cu restricții și să semnalizeze din timp când intenționează să schimbe banda de circulație.

194 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger