AcasăSOCIALCirculația la metroul bucureștean, afectată. Totul, ca urmare a unei defecțiuni la...

Circulația la metroul bucureștean, afectată. Totul, ca urmare a unei defecțiuni la un tren

Circulația la metroul bucureștean, afectată. Totul, ca urmare a unei defecțiuni la un tren (sursa foto. facebook/Metrorex)

Au fost din nou probleme cu un tren de metrou, de această dată în dimineața zilei de joi, 12 august.

Totul, ca urmare a unei defecțiuni apărute la o garnitură, în stația Eroilor 1. Din câte au informat reprezentanții Metrorex, ”în intervalul 09:55 – 10:26, circulația trenurilor de metrou pe Magistralele 1 și 3 s-a desfășurat cu dificultate din cauza apariției unei defecțiuni la un tren în stația de metrou Eroilor 1, linia 2”.

S-a mai comunicat un aspect important – și anume faptul că ”în urma acestui eveniment siguranța publicului călător nu a fost pusă în pericol în niciun moment”.

Din direcția companiei s-a menționat, totodată, că, prin intermediul instalațiilor de sonorizare, călătorii au fost informați cu privire la această situație apărută.

Alte două probleme în decursul acestei luni

O problemă la metrou a fost semnalată și duminică, 8 august, când Metrorex a anunțat, prin intermediul unui comunicat, faptul că ”în intervalul 10:20 – 11:11, circulația trenurilor de metrou pe Magistrala 1 s-a desfășurat cu dificultate din cauza apariției unei defecțiuni tehnice în calea de rulare, pe distanța Ștefan cel Mare – Obor”.

Și la începutul acestei luni a mai fost semnalată o defecțiune la un tren de metrou, de această dată pe Magistrala 4. S-a întâmplat în după-amiaza zilei de 2 august, când s-a anunțat că circulația trenurilor de metrou pe Magistrala 4 s-a desfășurat ”cu dificultate din cauza apariției unei defecțiuni la un tren în stația de metrou Parc Bazilescu, linia 2”.

168 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger