AcasăNewsDe Sf. Ion, au adus cătușele și un pat de celulă la...

De Sf. Ion, au adus cătușele și un pat de celulă la poarta casei lui Ion Iliescu. Cine sunt „urătorii” – VIDEO

Circ în poarta casei lui Ion Iliescu, de ziua lui. Cu ce „cadouri” au venit protestatarii - VIDEOCirc în poarta casei lui Ion Iliescu, de ziua lui. Cu ce „cadouri” au venit protestatarii - VIDEO (foto: captură Romania TV)

Tărăboi în fața casei lui Ion Iliescu, chiar de Sfântul Ion, de onomastica fostului președinte.

Protestatarul cunoscut drept Marian Ceaușescu a venit, vineri dimineață, în fața locuinței fostului șef al statului. Nu singur, ci alături de alte câteva persoane. L-au „sorcovit” pe Ion Iliescu, iar protestatarul Ceaușescu i-a transmis și un mesaj, prin intermediul unei portavoci, cât să fie sigur că vorbele sale ajung mai bine în atenția fostului președinte.

Portavocea nu a fost singurul element de recuzită. Protestatarii au adus și un pat de penitenciar și cătușe, din câte anunță România TV. La fața locului au ajuns și câțiva jandarmi, iar din câte se poate vedea din imagini, la un moment dat, Marian Ceaușescu a fost legitimat.

De altfel, de Sfântul Ion, protestatarul a ales să îi transmită și în scris, pe Facebook, o urare fostului șef al statului, ex-lider PSD.

„Sorcovit” și pe 1 ianuarie

(foto: captură video)

Ar mai fi de spus că nu e singura dată când Marian Ceaușescu a fost zărit „în poarta” casei fostului președinte Iliescu în acest an. Pe 1 ianuarie, bărbatul a ținut să vină să-l sorcovească pe Ion Iliescu.

Nici atunci nu a fost singur. Imagini în direct au fost transmise, la acea dată, pe pagina de Facebook a cunoscutului protestatar #rezist.

650 afisari

3 COMENTARII

  1. Ce nesimțire. Să-l atace pe primul patriot roman, pe cel care a declanșat inceputul sfârșitului.
    Oare cine îl inveleste să nu răcească? Există oare un HG care reglementează acest moment important?

    • ce mah? t i g a n u l comunistoid de iliescu patriot? vai de capul tau! hai sictir! BOULE!

  2. Felicitari!!! E asteptat la Poarta de (al) Batran (Mos) Nicolae.E nerabdator sa-l prezinte unui Baietzas….LUCI…copil de mingii…de FOC

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger