AcasăSOCIALCiolacu "vânează" concediile românilor! Verifică pe banii cui s-au odihnit

Ciolacu „vânează” concediile românilor! Verifică pe banii cui s-au odihnit

Statul, rău platnic la plata concediilor medicale

Prim-ministrul României este uimit că statul trebuie să achite concedii medicale de 6 miliarde de lei. În pandemie, valoarea acestora a fost de „doar” 570 de milioane de lei.

„Undeva, lucrurile au scăpat de sub control”, afirmă Ciolacu.

Vrea card de sănătate la bebeluşi

În acest moment, toată lumea plăteşte CASS. Pe timpul PSD-ului, erau concedii medicale de 820 de milioane. Pe urmă au venit 570 de milioane pe timpul pandemiei. Anul acesta eu am găsit de plată concedii medicale de 6 miliarde. 6 miliarde de lei.

Eu nu am fost în concediu…undeva lucrurile au scăpat de sub control. Înţeleg misiunea grea pe care o are noul şef de la CNAS”, a afirmat, marţi seară, la România TV, Marcel Ciolacu, adaugând:

”Cum adică copilul când se naşte nu are card de sănătate. Unde se mai întâmplă acest lucru? Oricine poate deconta reţete şi servicii fără să fie digitalizat şi să ai o fişă foarte clară.

Aceste lucruri trebuie să înceteze. Avem nevoie de o Românie ordonată”.

Limitarea plăţilor cash

Cum vreți să combat evaziunea? Vreți un premier care vine la TV să se plângă ca o babă. Dacă se fură cu portbagajul spagă. Cum își mai iau Ferrari cu sacoșa? Cum cheltui banii cu sacoșa dacă ai limitare 5.000 de lei. Cine intră în casă să verifice cash-ul?

E normal că nu ai cum să cheltui banii din evaziune, din șpagă. Oamenii vor vedea că nu sunt afectați. Li se va întoarce în cap toată această propagandă, celor de la AUR li se va întoarce„, a mai zis Ciolacu pentru sursa amintită.

author avatar
Andrei Ștefan
605 afisari

6 COMENTARII

  1. Pe aia de isi cumpara Ferrari ii plange?
    Pai se duc la banca cu sacosa si isi fac cont.
    Declara, asa cum s-au obisnuit sa declare, ca au ” avut afaceri in strainatate”. sau i-a dat matusa Tamara.Politia nu verifica iar ei nu o sa fie amendati pentru ca….au platit Ferrari prin banca.
    Cei afectati sunt cei cinstiti care locuiesc in zone greu accesibile, batrani si oameni simpli care nu au acces la bancomat si ii va costa si transportul pana la banca Sunt unii care nu stiu sa se descurce cu un bancomat.
    Catiga doar bancile prin comisioane Plateste prin banca un teren de 5000 euro si vanzatorul va scoate mai putini….

  2. Stefane ,BATI CAMPII IAR ???, Ciolacu vaneaza pe banii cui s-au odihnit romanii !!,Stefane ,l-am auzit aseara pe Ciolacu la Romania TV cand a spus ca s-au platit CONCEDII MEDICALE DE ORDINUL MILIARDELOR DE LEI in 2023 !!,ASTA A CERUT SA SE VERIFICE . Nu-s PSD-ist ,dar nici surd nu-s !

    • tu bati campii si esti si prost pe deasupra si te certi singur , spui exact ce a spus si autorul art .

  3. Ce mizerii, pe aia cu averi colosale din evaziune fiscală și muncă la negru nu ii verifica?!?! Pe aia care au mașini de peste 100 000 de euro nu ii verifica ?!?! Doamne în ce țară trăim?!?

  4. „Li se va întoarce în cap toată această propagandă, celor de la AUR li se va întoarce„, a mai zis Ciolacu pentru sursa amintită.”
    Ai mare grija Marcelino ca s-ar putea ca buturuga mica aurita sa-ti rastoarne ditamai caruta rosie pe care o ai.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger