AcasăSOCIALCinism pandemic! Nu poate dr. Groșan să salveze cât putem noi să...

Cinism pandemic! Nu poate dr. Groșan să salveze cât putem noi să omorâm

Comunitatea medicilor pneumologi nici nu vrea să audă despre tratamentul dr. Flavia Groșan, care vindecă bolnavii Covid. În fapt, în rândul tuturor medicilor s-a declanșat o ură furibundă împotriva dr. Flavia Groșan, care a îndrăznit să pună la îndoială protocoalele sfinte din spitale.

Când am decis s-o fac cunoscută românilor pe dr. Flavia Groșan am avut un singur obiectiv. Acela ca tratamentul folosit cu succes de acest medic să se generalizeze și ca toți cei din acest domeniu, începând de la vârf, cu Ministerul Sănătății, să facă demersuri în acest sens. Pentru că dr. Flavia Groșan nu va putea, de una singură, să-i vindece pe toți. Mai întâi au batjocorit-o, cu aportul pervers al Antenei 3, care ulterior s-a dat de ceasul morții să șteargă mizeria aruncată în spațiul public. Apoi a urmat punerea la zid a medicului, de către Colegiul Medicilor Bihor, care a avut sarcină trasată de sus, și de Societatea Română de Pneumologie. Însă valul uriaș de simpatie pentru dr. Flavia Groșan i-a luat prin surprindere și i-a dezarmat pe toți, pentru moment doar.

Mica victorie de la judecata Colegiului Medicilor Bihor, care a bătut în retragere, nu înseamnă nimic, pentru că, iată, sunt voci din această comunitate care așteaptă ca și Colegiul Medicilor din România să se sesizeze în cazul dr. Flavia Groșan. Faptul că românii au făcut cerc în jurul medicului din Oradea a avut efect, pentru că următorul atac împotriva dr.Flaviei Groșan va mai aștepta puțin. Însă, în afara susținerii uriașe arătate de români acestui medic, nimic nu s-a schimbat. Medicii de familie spun că, și dacă și-ar dori să aplice tratamentul doctorului Groșan, nu au specializarea necesară. În schimb, medicii pneumologi nici măcar nu vor să audă de combinația de medicamente folosită de aceasta. De ce? Nu este treaba lor, spun ei, și nici nu îi interesează.

Atac virulent al Societății Române de Pneumologie

Conducerea Societății Române de Pneumologie (SRP) a atacat-o extrem de dur pe medicul Flavia Groșan, susținând că tratamentul ei nu are dovezi științifice.

”SRP nu are dreptul să studieze tratamentul medicului Flavia Groșan, pentru că nu suntem acreditați să facem lucrul acesta, suntem ONG. Iar acest lucru poate să-l facă doar un for care validează o activitate medicală. Nu avem noi această pertinență, nici de bine, nici de rău. Și plus că este colega noastră, și eu încă susțin că este un om format și clădit să fie în această specialitate, pe care noi nu îl înțelegem. Noi nu suntem aici într-o luptă mediatică, noi am vrea să-i vindecăm pe toți. Oamenii care ajung în Terapie Intensivă nu ajung cu tratamentul doamnei doctor, să fim serioși. Tratamentul doamnei doctor nici nu-l știu și nici nu mă interesează, chiar nu-mi bat capul cu ce tratează dr. Flavia Groșan. Ea nu a tratat forme grave, ea a tratat forme ușoare și medii. Omul devine grav nu în funcție de tratament, ci în funcție de terenul lui, de genetica lui și de comorbidități. Nu înseamnă că dacă îi dau un panaceu universal el o să ajungă sau nu o să ajungă grav, nu asta l-a salvat pe om. Asta nu justifică de ce un tânăr cu obezitate, diabetic, e ventilat și un om la 85 de ani e ca o floare. Noi, ca societate, ne-am distanțat 100% de dna doctor Flavia Groșan. Nimeni nu este de acord cu ea. Noi suntem de formație doctori, iar protocoalele în medicină înseamnă să respecți niște pași. Nu ai voie în viața ta de doctor să spui că tu nu respecți nimic. Noi practicăm o medicină bazată pe dovezi. Doamna doctor nu a publicat ceva în mod deosebit, nu are o dovadă științifică pe care noi să o combatem. Dumneavoastră nu mă puteți crede pe mine dacă vă spun să beți ceai de gălbenele că o să vă treacă urticaria”, ne-a declarat prof.dr.Roxana Nemeș, președintele SRP.

Se așteaptă sesizarea Colegiului Medicilor din România

Președintele Societății Române de Pneumologie arată că foarte mulți medici sunt supărați pe dr. Groșan, care s-au considerat lezați de afirmațiile sale. ”Noi în momentul acesta așteptăm opinia Colegiului Medicilor din România și ei vor fi cei care vor putea să spună ce vor să facă. Pentru că altfel înseamnă că am trimite toți pacienții de Covid la doamna doctor ca să-i tratăm și am scăpa de toate cheltuielile. Adică colegii noștri au stat și stau în unitățile de Terapia Intensivă și la 40 de grade astă-vară aveau apă în bocanci, stau în costume, doamna face consulturi on-line, tot respectul din lume, dar nici nu știe cum arată un spital Covid. Totuși, un pic de respect pentru oamenii ăștia. Poate ar trebui să-i propunem să vină și să lucreze în unitatea de Terapie Intensivă și nu să fie atât de agresivă și să spună veniți la mine să vă spun eu cum să-i tratați”, ne-a mai precizat președintele SRP, prof.dr. Roxana Nemeș.

 

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
4.113 afisari

19 COMENTARII

    • CE FAC ACESTI ASA-ZISI COLEGI DE BREASLA SE CHEAMA MAHALA DE GULERE ALBE DUBLATA CU INVIDIE DE CONSTIPATI MINTAL. PROTOCOALELE DUPA CARE AU MURIT OANENI NU SUNT NICI DE LA DUMNEZEU SA FIE INTANGIBILE, NICI BATUTE IN CUIE. TOT ASEMENEA INDIVIZI L-AU MARGINALIZAT PE DOCTORUL OCTAVIAN UDRISTE, CARE A TRATAT SI VINDECAT CAZURI DE CANCER CARE IN MOD NORMAL UCID. A MURIT OMUL DE INIMA REA CAND UN AMERICAN A LUAT PREMIUL NOBEL CU ACEEASI TEORIE MACROBIOTICA, DAR DEZVOLTATA INDEPENDENT DE EL. CHIAR LASAM CA BLEGII ASEMENEA CHISATI SA NE BAGE PE GAT TRATAMENTE UCIGASE, SAU II MATURAM FERM???

  1. Sa respectam pe cei care ne respecta pentru ca in ultima instanta dam bani pentru asta. Cred ca ne-am edifica definitiv daca s-ar cerceta ca doctorita a ameliorat suferinta pancientilor pe care i-a avut. Pana una alta este bine se ne reamintim ca suntem toti diferiti si in consecinta oricare tratament sau vaccin actioneaza diferit. Ruperea omului de mediu si transformarea lui in consumator de medicamente incepand cu alimentatia,pentru ca asta este prima forma de tratament a oricarui organism a facut-o tot medicina sau stiinta desi sunt lucruri diferite pana la urma. Un om trebuie privit ca un mecanism extrem de complex si de o finete uluitoare avand aici in vedre ca orice afectiune are impact asupra tuttutor organelor in proportii diferite dorind astfel sa precizez ca sfaturi ar trebui sa dea un generalist si mai putin un medic specialist care rupe plamanii de organism si-i trateaza separat. Avand AA

  2. Dracul sta in detalii. In multele detalii insirate de haita SRP in favoarea omertei. Presedintele SRP nu vrea sa auda de Claritromicina, insa nu scoate o vorba despre medicamentele total inutile si chiar dauntoare din „protocol” !

  3. Ce a facut pana la urma d-na doctor : a promovat o schema terapeutica de tratament care a dat rezultate. De ce nu fac asta tocmai cei care au aceasta obligatie, menire sau macar sa impulsioneze oamenii de stiinta, producatorii de medicamente in a urgenta gasirea unor asemenea scheme terapeutice de tratament cu eficienta spre maxim ?! O tin langa cu vaccinurile despre a caror eficienta si efecte adverse vom sti peste minimum 1 an. Fac jocul producatorilor : foarte multi bani pe termen scurt si mediu.

  4. Tuturor medicilor pneumologi le dorim sa ajunga toti in saci, asa cum i-au bagat pe toti cei pe care cica ii trateasa in auschwits-urile lor impropriu numite spitale 🙂 Jawohl, herr Kommandant 🙂 anschluss, anschluss 🙂 Halt die virus, halt die virus 🙂 Ha ha ha 🙂

  5. Roxana Nemeș, asta, este alt jeg uman, altă sclavă vândută. In plus, când te numești președintele SRP și dai dovadă de analfabetism, adică faci terci limba română, mai bine taci în gâtu’ mă-tii din gură. Câți mai vreți, încă, să mai omorâți?

  6. Doamnei dr.Nemes!
    1.Sunt multi medici de familie care trateaza pacienti ” Covid” care din faze incipiente ar ajunge critici.
    2.Mai cititi „Dictionarul limbii romane” !
    ” Panaceu universal”???

  7. SRP e un fel de sereleu condus de auto-numiti Supermani ai medicinei romanesti, care macar recunosc ca habar nu au sa trateze bolnavii de Covid. Iar cand cineva indrazneste sa-i contrazica – pe buna dreptate – sar de cur in sus precum curva care se da virgina… Dragilor, gura bate fundul, asa zice un proverb stravechi romanesc, si voi o dovediti cu varf si indesat. Sau, capră rîioasă, da cu coada pe sus …

  8. Ok m-am prins ca doctorii in special aia cu studii pe la soros vor sa ne omoare dar in ce scop? Mi-e greu sa cred ca e just business. Cu cine este prevazut sa fim inlocuiti? Natia aleasa?

  9. În România mulți oameni mor cu zile din cauza problemelor respiratorii pentru că medicii interniști și pneumologi prescriu tratamente inutile,ineficiente care tratează efectul ,nu cauza

  10. Comisarul.ro , astazi , 23 martie 2021 , ora 20: 18 : ” REPUTAT SPECIALIST , DESPRE SCHEMA MEDICALA A FLAVIEI GROSAN : ” E TOTAL INCORECT MEDICAL CE A FACUT ACEST MEDIC „.

  11. Societatea aceasta srp este un ong .Ea nu poate sa studieze dar nici de gandit nu poate gandi Ea ,aceasta societate ,acest ong si a pus ochelarii de cal si debiteaza ideile celor care i au nascocit pe ei ca ongEi au alte planuri ,nu sa vindece bolnavi .Ei nici nu vor sa vindece bolnavi pentru ca ei au un protocol si acest protocol trebue respectat litera de lege Toti bolnavii trebue sa ia acelasi medicament Inainte ne spuneau ca exista bolnavi nu boli Pe cine slujiti dumneavoastra doamna doctor?Big-Farma va spune ceva ?

  12. Comisarul .ro …ce este ma rog ca din auzite stiu ca face presa …sorosistaComisarul .ro. cu cine ,,voteaza”El nu a auzit de diverse tratamente ale doctorilor din America ca tot ii place tare mult america la Comisarul .ro Comisare ro,sa nu dea domnul dracul sa va facem o vizita si sa va intrebam nitel de sanatate

  13. Societatea aceasta srp este un ong .Ea nu poate sa studieze dar nici de gandit nu poate gandi Ea ,aceasta societate ,acest ong si a pus ochelarii de cal si debiteaza ideile celor care i au nascocit pe ei ca ongEi au alte planuri ,nu sa vindece bolnavi .Ei nici nu vor sa vindece bolnavi pentru ca ei au un protocol si acest protocol trebue respectat litera de lege Toti bolnavii trebue sa ia acelasi medicament Inainte ne spuneau ca exista bolnavi nu boli Pe cine slujiti dumneavoastra doamna doctor?Big-Farma va spune ceva ?Dar despre spaga primita ca sa le vindeti produsele ucigand romani nu vreti sa ne spuneti nimic ?

  14. O sustin pe doamna doctor Flavia Grosan !
    ..UE TUTUROR lingailor, coruptilor, vanzatorilor de tara, incompetentilor, slugilor ……

  15. Respect pentru doamna doctor Flavia Grosan care reprezinta un simbol al gandirii libere si independente,faptele medicale,atitudinea dumneaei de modestie si bun simt au produs o adevarata imunizare in massa,o trezire din amorteala mintii romanesti.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger