AcasăSOCIALCine era în Dusterul alb în care a fost urcat, imediat după...

Cine era în Dusterul alb în care a fost urcat, imediat după accident, poliţistul care a ucis o fată pe trecerea de pietoni

politist accidentCine era în Dusterul alb în care a fost urcat, imediat după accident, poliţistul care a ucis o fată pe trecerea de pietoni

Şefii Poliției dau din colț în colț în ancheta ce-l priveşte pe poliţistul care a ucis o fetiţă de 13 ani pe trecerea de pietoni şi a provocat spitalizarea alteia. Responsabilii din MAI nu pot să explice unde se grăbea agentul, care nici măcar nu a încercat să frâneze când cele două fete i-au apărut în față pe trecerea de pietoni.

Între timp au început audierile în cazul tragicului accident, iar martorii au făcut și ei, pe parcusul acestor zile, mărturii șocante, după cum dezvăluie Adrian Cuculis, avocatul familiei Raisei.

O martoră spune că poliţistul a mişcat fetiţa

Noi detalii din anchetă au fost dezvăluite de avocatul familiei.

Ancheta se desfășoară pe repede înainte, pentru că s-au făcut mai multe audieri. Eu am participat aseară la prima audiere – a fost audiată acea doamnă care lucra la magazinul din colț și de fapt informațiile că a fost mutată cu bocancul s-au transformat din informații de presă în probe în dosar”, a precizat avocatul la postul Antena 3.

Potrivit avocatului, femeia în cauză a văzut că, atunci când polițistul a mișcat-o pe fetiță cu bocancul și a întors-o într-o parte, au venit doi bărbați care l-au întrebat de ce mișcă victima și i-au zis să sune la Salvare.

Poliţistul a urcat într-un Duster alb

Agentul vinovat de producerea accidentului a fost văzut în timp ce se urca într-o mașină albă împreună cu alți polițiști.

Apare în declarația martorei un Duster alb în care a fost urcat polițistul cu alți polițiști, care și ei la rândul lor vor trebui audiați. După ce s-au inflamat spiritele acel Duster a plecat. Deci, sunt multe elemente care ar trebui clarificate”, a mai menționat avocatul familiei.

Şeful Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, Bogdan Berechet, a anunţat vineri seară că a dispus retragerea din funcţie a agentului de poliţie care a accidentat mortal o fată de 13 ani pe o trecere de pietoni, subliniind că Poliţia Capitalei nu a încercat „nicio secundă muşamalizarea acestui eveniment”.

author avatar
Andrei Ștefan