AcasăSOCIALCFR Călători anunță oferta „Trenurile Zăpezii 2022”. Cât costă biletele

CFR Călători anunță oferta „Trenurile Zăpezii 2022”. Cât costă biletele

trenurile zapeziiCFR Călători anunță oferta „Trenurile Zăpezii 2022”. Cât costă biletele

CFR Călători a anunţat vineri că dă startul ofertei „Trenurile Zăpezii”, în perioada 10 ianuarie – 28 februarie.

Reducerile sunt de 25% la trenurile IR, de luni până joi, către stațiunile de pe valea Prahovei, către Brașov și către Vatra Dornei.

„Iubitorii sporturilor de iarnă, şi nu numai, pot profita în perioada 10 ianuarie – 28 februarie 2022, de reduceri tarifare atractive de 25% prin oferta “Trenurile Zăpezii” disponibilă la trenurile InterRegio CFR Călători care circulă spre şi dinspre cele mai căutate staţiuni montane pentru schi. “Trenurile Zăpezii” reprezintă o alternativă rapidă şi verde la aglomeraţia din trafic în special pe Valea Prahovei, datorită duratei scurte a călătoriei cu trenurile InterRegio CFR Călători din Capitală”, anunţă CFR Călători.

Reducerile tarifare se acordă astfel:

  • 25% din tariful de transport, de luni până joi, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio ce au ca punct de plecare/destinaţie una din staţiile de cale ferată: Sinaia, Buşteni, Azuga, Predeal, Braşov. Astfel, se evită aglomeraţia din trafic de pe Valea Prahovei şi se ajunge direct în staţiuni, în mai puţin de 2 ore şi jumătate chiar şi la Braşov dacă se porneşte din Bucureşti.
  • 25% din tariful de transport, de luni până joi, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio ce au ca punct de plecare/destinaţie una din staţiile de cale ferată: Vatra Dornei, Vatra Dornei Băi hc.

Tariful de rezervare a locului este de 3,90 lei/loc şi se plăteşte integral.

author avatar
Andreea Vlad