AcasăSOCIALCel mai popular serial de pe Netflix stârnește panică printre părinți! „Squid...

Cel mai popular serial de pe Netflix stârnește panică printre părinți! „Squid Game”, un pericol pentru copii: „Este extrem de violent”

squid gameCel mai popular serial de pe Netflix stârnește panică printre părinți! „Squid Game”, un pericol pentru copii: „Este extrem de violent”

Seria Squid Game este un succes uriaș pentru Netflix, ajungând pe locul 1 în 90 de țări la doar zece zile de la lansare. Cu toate acestea, serialul a atras și critici pentru conținutul său violent, fiind presărat cu scene extrem de sângeroase. Părinții sunt avertizați să fie în alertă maximă în cazul în care copiii lor vor juca jocurile din el.

Squid Game a provocat deja panică în Belgia. În timpul orelor de recreere, elevii au jucat jocurile din seria TV. Când elevii au făcut jocurile care au dus la violență în același mod, a izbucnit haos în școli.

„Netflix ar trebui să acționeze ca un gardian pentru a se asigura că pe platformă nu este distribuit conținut nociv pentru minori”, au declarat reprezentanții organizației Parents Television and Media Council pentru Fox News, „și care include, de asemenea, conținut extrem de sexualizat.

Squid Game a înnebunit internetul

În Squid Game, 456 de persoane îndatorate și disperate, din comunitățile marginalizate din Coreea de Sud, sunt ademenite într-un joc de supraviețuire unde au șansa să obțină 38 de milioane de dolari. Trebuie în schimb să câștige șase jocuri de copii. Pare simplu, dar cine pierde este executat cu sânge rece.

Nu știu cine le este călăul, căci are chipul acoperit. De fapt, toți au chipul acoperit, mai puțin jucătorii care sunt identificați după numerele de pe tricouri. Prima rundă se dovedește a fi un măcel. Dar jucătorii, inițial șocați, ajung să treacă peste.

Totul pentru bani, pentru o sumă uriașă de bani care este pusă într-o pușculiță transparentă imensă aflată deasupra capului lor. Banii îi fac pe acești oameni plini de datorii să uite de empatie, de principii, să se saboteze și să ucidă.

În ciuda popularității serialului „incredibil de violent”, există o preocupare majoră privind „modul în care Squid Game este promovat în rândul telespectatorilor prea tineri pentru a urmări serialul pe platformele de socializare. „

author avatar
Andreea Vlad
889 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger