AcasăSOCIALCe ţine SECRET Armata română privind un conflict cu Rusia. Vasile Dîncu...

Ce ţine SECRET Armata română privind un conflict cu Rusia. Vasile Dîncu rupe tăcerea!

vasile dincuCe ţine SECRET Armata română privind un conflict cu Rusia. Vasile Dîncu rupe tăcerea!

Tensiunile dintre NATO şi Rusia au atins culmi tot mai înalte, iar România este direct afectată de aceste discuţii în contradictoriu. Aici, intervine importanţa Armatei. Care, în ultimele zile, a păstrat tăcerea.

Pus sub presiune, ministrul Apărării, Vasile Dîncu, a trebuit să vorbească.

Autorităţile spun că un conflict armat cu Rusia, exclus

Nu se pune problema iminenţei unui conflict în zonă care să afecteze populaţia României, de aceea nu s-a comunicat mai mult pe tema situaţiei din Ucraina, a afirmat Dîncu.

Ministrul mai precizează că pregătirile strategice ale Armatei sunt considerate secret de stat, iar populaţia poate fi informată numai în cazul unui posibil conflict.

Este un motiv de îngrijorare, dar credem că la nivelul opiniei publice nu este necesar să comunicăm mai mult decât s-a comunicat. Pentru că nu suntem în cazul iminenţei unui conflict în care populaţia să fie implicată. Din perspectiva transparenţei este bine să poţi comunica cu populaţia tot timpul. Şi noi vrem să accelerăm acest proces”, a declarat ministrul la Digi24.

De ce populaţia e lăsată pe dinafară

Întrebat de ce preşedintele Klaus Iohannis nu a vorbit despre situaţia de la graniţa României, ministrul Apărării Naţionale a explicat că, atât şeful statului, cât şi premierul au susţinut conferinţe de presă pe acest subiect.

Preşedintele României a vorbit despre această situaţie şi a comunicat şi cu presa, atunci când a fost la întâlniri la Bruxelles, premierul României a fost împreună cu dânsul la sediul NATO şi a avut o conferinţă de presă comună cu secretarul general NATO.

Preşedintele vorbeşte mai puţin decât ceilalţi din sistem, asta este ordinea piramidală într-un sistem de apărare.

În acest moment, al unor negocieri care s-au dus într-un timp accelerat la Geneva, la Bruxelles şi în alte locuri, se comunică în general mai puţin cu populaţia. Comunici atunci când ai ajuns la un rezultat sau atunci când există un pericol pentru România.

Nu era cazul în acest moment. Pregătirile noastre sunt pregătiri tactice şi strategice care îşi urmează cursul şi în momentele respective nu cred că merita să comunicăm cu tot sistemul de apărare, să comunicăm des”, a declarat Dîncu.

author avatar
Andrei Ștefan
1.701 afisari

34 COMENTARII

  1. lucruri adanci spuse de dancu ! imi vine sa borasc cand vad cine ajunge in asemenea functii .

    • De la anonim la anonim: cine crezi tu c-ar trebui sa vina in asemenea funcții ? Si sa nu uit: dîncu este un nenorocit

      • un patriot care-si iubeste tara nu banul , si care nu are ca ocupatie de baza barfa prin sufragerii si gargara de popa de tara cu , care ii imbrobodeste pe fraieri .acest umil servitor al strainilor din grupul de la cluj asemenea celorlati , te vinde fara sa clipeasca .

        • Cine mă nene? Care dracu-i ” patriotul ” ăla, cu nume și prenume că eu inca n-am auzit de vreunul? Așa ca sa băgăm la inaintare ” patriot și iubitor de țară și neam” adică bla-blauri vorbim vorbe! Și să nu uit, că nu suntem singuri pe lume, să-l accepte și aliatu’ strategic că asta e când ești … (in)dependent !

          • din scorbura unde traiesti , normal ca nu ai auzit . stai in genunchi in continuare la partenerul strategic , la prohabul lui . probabil esti de prin zona clujului , acolo unde se calca in picioare soroisistii usr .

      • Trebuie introdus stagiul militar obligatoriu. Ptr toti romanii intre 18-50 de ani. Sa poata filuati in armata si aia de au tot fugit pana sa se renunte la serv militar obligatoriu.

    • Dâncu nu a spus absolut nimic. De la granița de nord-est a Ukrainei cu Russia și până la Moscowa sunt aproximativ 500 de kilometri și această distanță scurtă este cea mai mare vulnerabilitate a Russiei. Dacă Russia și-a masat trupele aproape de granița cu Ukraina este tocmai evitarea ocupării de către forțele NATO, invitate de Zelenski, a Ukrainei pentru că în asemenea caz Russia devine foarte vulnerabilă la armele tactice. Nici nu apucă rușii să pună în funcțiune sistemele S400 sau S500 că ogivele NATO au și ajuns la Moscowa. Nu rușii sunt interesați să ocupe Ukraina ci cu totul alte forțe cărora rușii le-au cerut foarte puțin și anume să se poziționeze la o distanță de siguranță față de Russia. Altfel Russia este obligată să-și mențină trupele la granița cu Ukraina și să stea într-o permanentă alertă pentru că NATO nu este așa cum pretinde o organizație defensivă.

  2. De fapt, ca de obicei, vor să înfrice; nu e nimic, este ceva dar cu voi n-avem treabă, nu vrem să vă speriem, de aia n-am vorbit dar vorbim.
    Se zice, repet, se zice c-ar fi arme nucleare, eu nu cred, ce fac praf și pulbere pămîntul de n+1 ori. S-a zis că de aia a fost război rece nu cald de frica „distrugerii reciproce”. Mă-ntreb, dacă va fi război, cum vor trece peste acest amănunt cînd uni vor pierde sau vor ocupa Mascva sau Uașinton. Ce vor spune supușilor?
    De aceea nu pare a fi posibil un război. Dar, după cîți și ce ușor au înghițit gălișca covid, n-ar fi de mirare că mulți, aceiașil să nu-și pună întrebări.
    https://theunexpectedcosmology.com/the-atomic-bomb-was-a-hoax-architects-of-hiroshima/

    PS vedeți cum se trece de la frica covid la frica război.

  3. NOUA RESETARE IN FORMA EST EUROPEANA! TOTI LIMBA-N-CUR DADEAU DIN OBARLAGE CA VINE NOUA RESETARE…UITE-O IN ZARE. DAR NU CU VACCINAREA BANDITILOR DIN U.E, nu-i asa patrihotilor adapostiti acolo, numiti europarlamentari? In loc sa infundati puscaria, v-ati mutat pe imunitate la Bruxelles? !
    Iata NOUA RESETARE SOSESTE IN EUROPA CU SISTEMUL ISKANDER…SI VOI STITI DESPRE RUSI CAT STITI CE INGROAPA PISICA DUPA CUFUREALA…NOUA RESETARE VINE PESTE BUBOIUL BILL GATES SI SOROS SI FAUCCI..HAI CU NURENBERG 2…CA POPORUL NU VREA RAZBOAIE, II VREA PE UNII SPANZURATI IN PIETE …

    • Armata romana tine secret , nu baga in seama idioti ca mine care halesk ce-nveleste pisica .

  4. Armata romana tine secret tancul cu laser, ăla făcut din dispoziția lu’ ceașcă in 1968, de care s-au speriat rusnanici și n-au mai invadat Romania ! Bă ești prost, bă ești nebun …

      • Submarinul atomic cu visle? Aveam si noi un submarin Delfinul se numea,diesel fabricat la sovietici,dar din 89 incoae e numa defect bro! Asta daca nu e pe la fier vechi..

    • Tancul cu laser e o diversiune securista. De fapt Sfantul Ardealului a salvat atunci Romania de invazie. S-a intalnit cu un lider spiritual chinez apoi rusii s-au speriat de China. Sfantul nu a facut-o pt bolsevici ci pentru natie. E cum a calatorit sfantul ramane o taina nedescoperita dialectic de partid …🤗
      Demn de urmat de Sfantul Daniel de Sfantul Kiril de Sfantul Pap, azi sunt mijloace de transport lente dar moderne…

  5. Cred că Dâncu are dreptate. de ce să panicăm lumea degeaba? Noi suntem neînsemnați, nu ne bagă nimeni în seamă ci numai la împărțirea sferelor de influență. Rezultatul negocierilor de la Geneva? O nouă reîmpărțire a sferelor de influență în Europa, unde ROMÂNIA și alte state din zonă vor fi sacrificate, fiind cedate Rusiei. Masarea trupelor la granița cu Ucraina? Mijloc de presiune ca SUA și europenii să facă cum vrea Putin. SUA au avut două încercări de a bulversa relațiile. În Belarus și Kazahstan, unde așa zisele forțe pacificatoare rusești au rezolvat problemele în scurt timp, așa cum au făcut și în Siria. Mulți condamnă că F.Rusă au dislocat trupe din Extremul Orient pe granița de vest. Dar, să ne amintim că și în timpul Celui De-al Doilea Război Mondial fosta URSS a procedat la fel, pentru a trimite acasă hoardele naziste. Acum? Este doar un exercițiu strategic de verificare a timpului de reacție în caz de conflict militar în Europa, poate o verificare a planurilor strategice.

  6. @ Bă de la Ardeal, și de ce să finanțeze contribuabilii Spațiul Virtual Privat (SPV) de la ANAF , ?

  7. Rusia nu poate sustine un razboi cu Nato. Nu poate face fata. Iar politicienii rusi stiu asta. Vor doar niste zone tampon. Cred ca o sa declare zona Donbas si Crimeea zone independente precum Transnistria si Osetia in Georgia. Nu stiu de ce le e frica de Nato au o psihoza de la domnul Hitler cred ca… E ca atunci cand esti violat nu mai vrei barbat,cred ca…

  8. Hai sa ne imaginam cum plateste Putin pensii si militari si politie in Ucraina cucerita?… Deci ar falimenta pibul rus mai ales ca ar curge sanctiuni pe banda rulanta. Cel mai bine ca Putin sa se retraga la un schit.

  9. & Sunteți de părere că domnul Dîncu era mai cîștigător dacă dădea un ordin de ministru să se cumpere cărțile pe care le-a publicat, ?

  10. Bai Dankule, bai trafaletule, poti sa o iei in mana inca de pe acum, daca va prind rusnacii pe acolo prin Bukale, o sa va schimbe cravatele la toti pe gratis !! Ha ha ha 🙂

  11. Oricum, nici draku nu o sa meraga pe frontul de est ca si carne de tun gata ambalata, care o sa vina inapoi numai pachetele, ca sa va apere voua vilele, si furkulitele, si rahaturile voastre de neam prost !! Bai Dankule, bai agariciule, tu nici adunatura aia de mercenari nazisti trigger-happy nu o mai ai, si aia o sa o intinda cat de curand, nimeni nu isi da viata pentru niste hoti criminali ca voi !! Jos Maskarada Nazista !!

  12. Sa mearga la razboi in prima linie arahat, iohanis, catu, ciuca, radu tudor, mandruta, ciolos, barna, rares ruj roz, partidele de homosexuali usri, udmr, pnl si psd!! Sper sa vina putin pana la cotroceni si sa ia gunoiul de acolo sa ne scape de el!!!

  13. Un mic comentariu pt Vasilica S.e.r.e.i. dancu: pe front este doar pt vaxxinati, da? 😂😂😂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger