AcasăSOCIALCe tarife percep maneliştii la sărbătorile câmpeneşti la care îi cheamă primăriile...

Ce tarife percep maneliştii la sărbătorile câmpeneşti la care îi cheamă primăriile din ţară. Teancuri de euro, fără număr!

jadorJador, concert la Filarmonica din Timișoara! Scandal uriaș înainte de spectacol

Vine căldura, soseşte vara, românii au chef de distracţii. Primăriile ştiu că urmează un an alectroral, astfel că doresc să satisfacă electoratul. Cum? Prin petreceri câmpeneşti, la care cântă maneliştii.

Astfel, primăriile cheltuiesc mii de euro pentru a aduce maneliști cunoscuți care să le cânte cetățenilor la sărbători locale.

Jador şi Jean de la Craiova, printre maneliştii căutaţi

Jador, Jean de la Craiova şi Bogdan de la Ploiești se numără printre cei mai căutaţi interpreţi pentru un recital de 45 de minute.

De exemplu, o comună din Tulcea cu aproape 1.500 de locuitori. Primăria a atribuit direct un contract de 25.684 lei (circa 5.185 euro) către o anumită firmă, scrie spotmedia.ro.

Societatea va „pune la dispoziţia clientului servicii artistice sustinute de următorul artist: Bogdan de la Ploiești cu stick, durata prestației artistice este de 45 min. În suma totală sunt incluse următoarele costuri: onorariul, transportul si taxele”.

Emilia Ghinescu ar primi 7.500 lei

Concertul manelistului urmează să aibă loc pe 20 august, de ziua comunei. Tot pentru acea ocazie, primăria a mai cumpărat – tot prin încredințare directă – încă două secțiuni de spectacol.

Mai exact, pentru 7.500 lei, va cânta Emilia Ghineascu, cunoscută în lumea artistică drept interpretă de muzică populară și de petrecere.

Casa de Cultură din Caransebeş a dat 13.849 euro

Un alt exemplu, Casa de Cultură din Caransebeş, care a cumpărat, cu nu mai puțin de 68.186 lei (echivalentul a 13.849 euro) „servicii artistice susținute de următorii artiști: Jador cu formația și Dorian Popa cu stick. Durata prestației artistice pentru fiecare în parte este de 45 de min.

În suma de mai sus sunt incluse: onorariul artiștilor și al staff-ului, transportul artiștilor și al staffului și taxele de firmă. Cazarea și masa vor fi asigurate de către organizator”, se arată în anunț.

Potrivit presei locale din Caransebeș, Jador a cântat pe 21 aprilie, iar Dorian Popa, pe 23 aprilie.

author avatar
Andrei Ștefan
615 afisari

13 COMENTARII

  1. Și ne mai întrebam ce palate și mașini au! Astia mai trăiesc bine în tara asta în rest toți la supraviețuire.

  2. Sa nu ne miram ca pica directori de fisc la fel cum nu inteleg utilitatea ministrului turismului in fata stranepotelului? Frunza 🍂 lui Nuti facea mai mult…

  3. Se mai intreaba contili si pe dreptate buna, cari i utilitatea profesorului de menuet, ma rog de muzica in scoala sateana in contextul atâtor praznice voite?…

  4. Nu e hot cine primeste,hot este cel care plateste.Pe tampitii,hotii astia de primari,ii controleaza cineva pe ce risipesc banii ? si apoi tot ei se vaicaresc cand nu mai au bani pt. salarii,pt.handicapati,etc.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger