AcasăSOCIALCe spune Ana Morodan, după ce „a comis-o” în trafic: „Nu am...

Ce spune Ana Morodan, după ce „a comis-o” în trafic: „Nu am consumat droguri”/ Imagini cu momentul în care a fost oprită de poliție – VIDEO

(sursa foto: captură video realitatea.net)

Ana Morodan, cunoscută drept „Contesa digitală”, a ajuns să fie cercetată sub control judiciar, după ce în primă fază a fost reținută. Ea ar fi condus băută și sub influența influența substanțelor psihoactive.

Orele trecute, la ieșirea din arest, tânăra a negat faptul că ar fi consumat droguri. „Nu am consumat droguri”, a spus Ana Morodan.

„Şi atunci de ce ai ieşit pozitivă?” – a întrebat-o un reporter. Iar răspunsul Anei Morodan a fost următorul: „Pentru că iau medicamente şi servesc somnifere care sunt pe rețetă”. Totodată, tânăra influencer a negat faptul că ar combina medicamentele cu alcoolul.

Citiți și: Ana Morodan, prinsă beată și drogată și fără permis la volan. „Contesa digitală” a fost reținută!

„Am condus fără carnet. Gataaa”, declarase anterior „Contesa digitală”, răspunzând întrebărilor jurnaliștilor care au vrut să afle ce s-a întâmplat, după ce a fost oprită de poliție, în două rânduri, în aceeași zi – respectiv marți, 28 martie.

Imagini cu Morodan după ce a fost oprită de poliție, în trafic

Totodată, au apărut imagini cu momentul în care Morodan a fost oprită de poliție. În înregistrarea video se vede cum vedeta este dusă de braț de un polițit, către autospeciala oamenilor legii. Dar și imagini cu mașina acesteia surprinsă în trafic, în timp ce aceasta pare că nu ține banda de mers. Autoturismul – filmat de alți participanți la trafic – încalcă linia continuă.

Ce a anunțat Poliția

„La data de 28 martie a.c., polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza sectorului 1, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul la volanul căruia se afla o femeie. Conducătoarea autovehiculului nu s-a conformat, și-a continuat deplasarea, moment în care a intrat în coliziune cu două autovehicule.

Conducătoarea autovehiculului nu s-a conformat, și-a continuat deplasarea, moment în care a intrat în coliziune cu două autovehicule.

În urma accidentului de circulație au rezultat doar pagube materiale.

După stabilirea identității conducătoarei auto, polițiștii i-au solicitat să fie testată atât pentru stabilirea prezenței alcoolului în aerul expirat cât și pentru stabilirea preliminară a prezenței în organism a substanțelor psihoactive cu aparatura din dotarea Brigăzii Rutiere, însă a refuzat.

În acest context, polițiștii au procedat la conducerea persoanei în cauză la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice, unde și de această dată a refuzat.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “Refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 337 din Codul Penal.
Totodată, în aceeași zi, în jurul orei 22:20, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce desfășurau activități de control în trafic pe o stradă din sectorul 1, au oprit un autovehicul condus de o persoană de sex femeiesc.

După stabilirea identității, au efectuat verificări cu privire la situația juridică a dreptului de a conduce, iar cu această ocazie au constatat faptul că, femeia figura cu permisul de conducere reținut ca urmare a dosarului de cercetare penală întocmit în conformitate cu prevederile art. 337 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii au procedat la testarea cu aparatul Alcooltest, care a indicat o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În urma testării preliminare cu aparatul DrugTest, a relevat prezența în organism a substanțelor psihoactive.

În acest context, conducătoarea autovehicului a fost condusă la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice, iar în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea în concurs a infracțiunilor prevăzute și pedepsite de art. 335 alin. 2 și 336 alin.2 din Codul Penal:

În baza probatoriului administrat în cauză, organele de cercetare penală din cadrul Brigăzii Rutiere au dispus reținerea femeii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătorului Sectorului 1 în vederea luării unei măsuri preventive”, a transmis Poliția.

author avatar
Andrei Coman