AcasăSOCIALCe spune administratorul căminului din București despre tânărul care s-a aruncat în...

Ce spune administratorul căminului din București despre tânărul care s-a aruncat în gol – VIDEO

Ce spune administratorul căminului din București despre tânărul care s-a aruncat în gol - VIDEO ( foto: captură video Antena3)

Administratorul căminului din Capitală de unde un tânăr în vârstă de aproximativ 20 de ani a căzut în gol, după ce urcase pe acoperiș, a dat câteva detalii despre băiat.

Mihnea Boroș a anunțat că tânărul locuia de aproape doi ani în căminul respectiv, la ultimul etaj, respectiv la mansardă. ”De la el din cameră și-a deschis geamul, a urcat pe acoperiș. Din păcate s-a aruncat de acolo (…). Îl cunosc de aproximativ doi ani, stă la noi în cămin, nu am avut probleme cu dumnealui, probleme de comportament (…). Singurele probleme cu el – dar sunt normale, să zic așa, sau se mai întâmplă într-un cămin studențesc – au fost că întârzia cu chiria”, a povestit administratorul, într-o intervenție la Antena3.

Din câte a dezvăluit bărbatul, un angajat al căminului – care ieșise să-și cumpere ceva de mâncare – l-a văzut pe tânăr. Respectivul angajat a fost cel care, potrivit lui Boroș, a sunat la 112 și l-a anunțat și pe administrator.

Din păcate, din câte au anunțat televiziunile de știri, deși a fost preluat de cadrele medicale aflate la fața locului, tânărul nu a mai putut fi salvat. Nenorocirea a avut loc în sectorul 3 al Capitalei.