AcasăSOCIALCe spune actrița Carmen Tănase despre certificatul de vaccinare. E incredibil ce...

Ce spune actrița Carmen Tănase despre certificatul de vaccinare. E incredibil ce a transmis!

Carmen TanaseCe spune actrița Carmen Tănase despre certificatul de vaccinare. E incredibil ce a transmis!

Carmen Tănase a vorbit recent despre certificatul verde Covid-19, pe care autoritățile îl impun ca fiind obligatoriu pentru persoanele care vor să intre în baruri și cluburi.

Actrița își menține, de asemenea, poziția privind refuzul vaccinării și testarea.

„Eu am dreptul să intru oriunde vreau eu. Nu poate nimeni să îmi ia acest drept, atâta vreme cât eu sunt cetățean al acestei țări plătitor de taxe și impozite. În clipa în care va fi o lege și probabil că o să fie și asta pentru că demenţa la care s-a ajuns nu are măsură. În clipa în care se va ajunge și la treaba aceasta nu mă va mai interesa să mai fac parte dintr-o societate distopică și anormală”, a spus actriţa Carmen Tănase la Antena 3.

Carmen Tănase: „Mă izolează societatea”

Artista susține că se va lupta cu autoritățile și că nu se va izola, ci societatea este cea care o izolează.

„Nu mă autoizolez, mă izolează societatea. Eu vreau să merg mai departe oriunde mergem și până acuma. Dacă societatea din care o fac parte și pe care o plătesc de-o viaţă mă izolează atunci stau la mine acasă prin lege. Până nu este lege o să mă lupt cu ei pănă în pânzele albe”, a mai spus actriţa.

Carmen Tănase se numără printre personalitățile care nu sunt de acord cu vaccinul și refuză să se imunizeze împotriva covid-19.

author avatar
Andreea Vlad
685 afisari

5 COMENTARII

  1. Nu mai folositi termenul ,, imunizare,,. Dvs ., chiar nu cititi materiale de specialitate ? Inteparea asta nu are nici o legatura cu imunizarea. Imunizare a fost cind ne-am vaccinat antipolio, pojar, etc. Am pretentii de la redactorii NATIONAL.

  2. Nicio diferenta intre nazisti si neonazisti. Nazistii ii prezentau pe ,,nefrecventabili” fatis, la vedere. Li se punea steaua galbena pe piept ca sa stie lumea cine ,,e altfel”. Deocamdata, neonazistii au hotarat ca documentul care imparte lumea in buni si rai sa stea in buzunar. Sunt convins insa ca foarte curand va fi pe fata. Adica vaccinatii vor purta ceva distinctiv (un semn pe imbracaminte, o bratara, o esarfa, etc) ca sa se vada exact cine trebuie apreciat si cine trebuie batut cu pietre.

  3. Felicitari, doamna Carmen Tanase, tocmai le-ati dati o ditamai pwula in gura la toti Apostolii si Cioclii din Cultul Covidian, si la cei din grupul terorist Martorii lui Covidiu !! 🙂 O sa ii ia drakul pe toti, ca nu o sa le iasa miscarea, numai cobaii lor voluntari tac ca kakatul in papusoi, cu astia chiar o sa facem cu ei tot ce vrem, cat de curand !! 🙂 Matule, esti pregatit de rumba, si mai ales the royal rumble ? 🙂 Vine omul cu coasa, si sa vezi, nu vine sa discute cu tine, bai Matule, bai tampitule maniakal !!

  4. felicitari!!!
    pentru restul de nemernici care sustin vaxinarea obligatorie „sticla si benzina carpa si chibrit”

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger