AcasăSOCIALCe se întâmplă dacă nu respectăm măsurile de distanțare când mergem la...

Ce se întâmplă dacă nu respectăm măsurile de distanțare când mergem la terasă

O dată cu deschiderea teraselor de la 1 iunie, autoritățile au explicat ce riscă cei care nu respectă măsurile de dinstanțare impuse.

Șeful ANSVSA, Robert Chioveanu, a declarat că terasele vor fi verificate dacă respectă măsurile de distanțare impuse de autorități.

„Acolo unde se vede clar că sunt aglomerări și oamenii nu respectă aceste cerințe, acolo se vor lua măsuri imediate pentru asigurarea distanțării fizice în rândul clienților”, a spus Chioveanu.

El a adăugat că terasele nu vor fi automat închise dacă se constată că lucrurile nu sunt respectate.

„În urma acestor controale avem și rolul de a consilia, de a îndruma acei operatori care au deschis terasele. Lucrul acesta l-am făcut de două săptămâni, de la instituirea stării de alertă. Trebuie să înțelegem cu toții că asigurarea distanțării fizice în rândul clienților și a angajaților trebuie să fie aplicată ca o măsură și alături de celelalte măsuri specifice, pe care l-am trecut în ordinul comun. Discutăm de 3 săptămâni despre aceste măsuri, am explicat toate aceste cerințe speciale, pentru că sunt măsuri speciale pentru această perioadă”, a mai spus Chioveanu, pentru Digi24.

author avatar
Alex Moraru
81 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri