Cauta

Ce salariu încasează un angajat de la Lidl sau Carrefour. Cât primeşte un manager raion legume sau un casier

salariu romani

Cu câţi lei va mai rămâne un angajat în mână după ce creşte salariul minim, în 2024. Statul ia şi mai multe taxe

Salariile angajaţilor din retail nu sunt foarte mari. De exemplu, la Carrefour, un lucrător comercial ar câștiga 2.500 de lei pe lună, plus tichete de masă în valoare de 200 de lei.

Tot la Carrefour, un manager raion legume ajunge la 2.800 de lei pe lună, iar un responsabil marketing poate câștiga până la 6.000 de lei.

Un vânzător la Lidl: 2.807 lei/lună

Un vânzător la Lidl cîștigă 2.807 lei/lună. Sarcinile pentru acest salariu sunt următoarele:

„Clienții noștri contează pe tine să fii acolo atunci când au nevoie de ajutor sau au întrebări. Contăm pe tine să aprovizionezi rafturile cu produsele necesare, respectând procesele interne de prezentare, precum și prospețimea produselor (ex: legume – fructe, brutărie etc.).

Contăm pe tine să fii acolo atunci când auzi „Casa 3 se deschide pentru dumneavoastră”. Contăm pe tine să ne ajuți la inventarul din magazin. Colegii contează pe tine să asigurați împreună curățenia și buna organizare în magazin”.

Pentru un responsabil de tură, salariul este de 3.390 de lei, însă și sarcinile sunt mai solicitante, conform rtv.net.

Salariu fără taxe, în România!

Autoritățile caută metode prin care oprească exodul tinerilor în străinătate. Conform unei iniţiative legislative, va apărea salariul cu taxe zero.

Cine vor fi beneficiarii? Tinerii aflaţi la primul loc de muncă. Zero taxe pe salariul minim de la primul contract pentru tineri, pentru o perioadă de doi ani!

„Astfel, elevii și studenții care lucrează part-time, dar și absolvenții care se angajează pentru prima dată ar putea beneficia de facilități fiscale pentru primele 24 luni de activitate profesională.

Reducerea de taxe se aplică la veniturile până la nivelul salariului minim, respectiv 3700 de lei brut”, transmite USR.

Justificarea unui astfel de salariu? „Vrem să oprim exodul tinerilor din motive economice, vrem să scădem șomajul din rândul tinerilor și automat să creștem rata de ocupare. Și de asemenea vrem să scoatem la lumină sute de mii de contracte la negru.

Dacă luăm în considerare efectele pozitive ale acestor prevederi, impactul bugetar nu este negativ, adică statul câștigă, alături de sute de mii de tineri anual”, a declarat deputatul USR Alin Apostol, inițiatorul proiectului.

Ultimele stiri

  • Angajații de la casele de pensii au început protestele. „Sporul de condiții vătămătoare nu reprezintă un privilegiu”
  • Probleme în Gara de Nord din Capitală. Panourile de informare și camerele de luat vederi nu mai funcționează
  • Anunț de atribuire UAT Orașul Negru Vodă
  • Caricatura Zilei
  • Horoscop 4 iulie 2025 – Te vei bucura de compania celor care te iubesc
  • Alege ce citești
  • Frenezia listărilor: Hong Kong depășește Wall Street
  • Software open source: S-CORE, ambiția producătorilor auto europeni
  • Ion Sterian, Transgaz: Astăzi s-a încheiat Subtraversarea fluviului Dunărea, parte a infrastructurii Conductei de transport gaze naturale “Țărmul Mării Negre-Podișor”
  • Marcel Ciolacu: „Austeritatea oarbă NU reduce deficitul – îl adâncește”
  • Exit mobile version