AcasăSOCIALCe salarii se dau la Lidl în 2024. Supermarketul caută angajaţi. Pachetul...

Ce salarii se dau la Lidl în 2024. Supermarketul caută angajaţi. Pachetul de bonusuri „rotunjeşte” leafa

lidl

Companiile de pe piaţa din retail, din România, se află mereu în căutare de noi angajaţi. Lidl caută oameni în permanenţă. Supermarketul se prezintă ca fiind un angajator de top, ce oferă salarii atractive.

Pentru enrtry level, salariul brut, în diverse oraşe, porneşte de la 4-600- 5.000 de lei, plus alte beneficii care se negociază individual.

Venit mediu brut – 6.150 lei

În 2024, vânzătorii cu normă întreagă sunt recrutaţi de Lidl Romania pe venituri medii brute lunare de 6.150 de lei în Bucureşti, Timişoara, Iaşi şi pe venituri medii brute de 5.700 de lei în Oradea, Făgăraş, Bacău.

Conform anunţurilor publicate, se oferă aproape 7.000 de lei brut, plus alte beneficii cum ar fi tichete de masă, sporuri, prime de sărbători legale, transport gratuit şi program flexibil.

Cât câştigă o femeie de serviciu la Lidl Romania

În ceea ce privește anunțurile Lidl cu privire la recrutare menționează se precizează și care sunt responsabilitățile postului de „personal de serviciu”.

Astfel, un angajat la curățenie trebuie să facă curat aât în interiorul, cât și în exteriorul magazinului, „cu precădere în grupurile sanitare și parcare, dar și pe sala de vânzare”.

Trebuie să strângă ambalajele de carton și foliile aflate pe sala de vânzare și asigurarea nivelului optim al consumabilelor. În momentul de față, compania a anunțat că are disponibile 133 de posturi pentru personal de curățenie.

Potrivit informațiilor disponibile pe site-ul oficial, compania are nevoie de personal de serviciu, iar salariul și programul este unul atractiv. Compania oferă un salariu de 2.200 de lei brut, pentru un program de patru ore, scrie bzi.ro.

În plus, angajatul mai primește și tichete de masă, bonuri și sporuri, ceea ce face ca acesta să încaseze în jur de 3.075 lei brut lunar.

Persoanele care aleg varianta cu normă întreagă vor încasa lunar un salariu de 4.400 de lei brut, la care se adaugă tichete de masă, prime, bonusuri și sporuri. Acesta poate ajunge astfel la 6.150 de lei brut.

author avatar
Andrei Ștefan
1.026 afisari

4 COMENTARII

  1. ”Supermarketul se prezintă ca fiind un angajator de top” Ha ha ha! Aici se lauda cu salariul…. brut. Ei , din ala brut se scad taxele si ramane putin peste jumatate din brut. Adica din 6000 ramane 3200 lei.

  2. Ce salarii se dau la Lidl în 2024
    la baiatu cu taxa de protectie?
    („batengardU”,
    ala care mananca DE FURAT)

  3. este doar reclama.salariul brut inseamna si bonurile de masa bagate,ramai undeva la 2700 bani net plus 20 bonuri,dar atentie se lucreaza in 2 schimburi intri la 7 dar vi la munca la 6 iar schimbul 2 de la 14 dar vi la 13 si pleci la ora 24 de acolo.spuneti si asta hotilor.RUSINOS.inca un lucru faci de toate ,casa,depozit ,raft,veceuri.VA PLACE???

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger