AcasăSOCIALCe s-a mai aflat de la Nicușor Dan. A oprit apa caldă...

Ce s-a mai aflat de la Nicușor Dan. A oprit apa caldă la Primărie, să facă economie. „Aceleași instrucțiuni au fost transmise și…”

(sursa foto: Facebook/Nicușor Dan)

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a trecut în revistă, miercuri, într-o conferință de presă, măsurile luate pentru a se face economie la energie la nivelul municipalității.

Așa s-a aflat că a oprit apa caldă la Primărie, ca să facă economie la energie. Pe lista măsurilor se numără și stingerea calculatoarelor angajaților, după orele de program.

Ne-am uitat la iluminat pe parcursul nopții, după orele de program, în acest moment aveam oprită centrala care furniza apa caldă pentru angajați și am transmis lucrurile acestea de bun-simț, oprirea calculatorului după program, tot ce înseamnă economie de energie electrică. Aceleași instrucțiuni au fost transmise și instituțiilor din subordine”, a declarat Nicușor Dan, citat de hotnews.ro.

Firea: „Unde e apa caldă din afișul tău, Nicușor Dan?”

Pe de altă parte, tot miercuri, predecesoarea lui Nicușor Dan în funcția de primar general al Capitalei, Gabriela Firea, l-a criticat dur pe actualul edil, reproșurile pornind de la un slogan de campanie al acestuia, dinainte să ajungă în fruntea Primăriei București. Tot în legătură cu apa caldă.

„Au trecut doi ani de la celebra minciună de campanie: “ De pe 28 septembrie vei putea face duș!’ Sloganul candidatului dreptei unite s-a dovedit a fi o bătaie de joc la adresa bucureștenilor, cu un singur scop: câștigarea Primăriei Capitalei.

În ultimii 2 ani, mii de oameni au tot așteptat ca promisiunea să devină realitate. Nici pentru această iarnă nu sunt vești bune. Întrebat despre ziua de 28 septembrie și a sa ademenitoare vorbă, Nicușor Dan a scăldat-o după cum i-a venit inspirația: ba că nu-și amintește să fi făcut el vreo promisiune cu apa caldă, ba că în fiecare an urma să fie puțin mai bine ca în precedentul”, a susținut Gabriela Firea, într-un mesaj postat pe Facebook, în cursul acestei dimineți.

„Iată că a venit încă un 28 Septembrie! Unde e apa caldă din afișul tău, Nicușor Dan?”, își încheie Firea mesajul plin de critici la adresa actualului primar al Capitalei.

author avatar
Andrei Coman
237 afisari

4 COMENTARII

  1. Dacă-i lasă pe paraziții din primării să înghețe, nu-i bai. Ba merită felicitat.

  2. Bai plikusor dan, inchide-le caldura din birouri la parazitii tai din primarie chiar si in timpul zilei, in timpul programului de lucru, sa vada si ordinarii astia ca tu chiar nu glumesti 🙂 Ha ha ha 🙂 Bai, si trebuie facuta un challenge din ala ca in 2014, cand era campionatul mondial din Brazilia, sa le torni numai apa rece ca gheata in cap la toata functionarimea de paraziti de acolo, sa vedem cat de rezistenti sunt si gandacii tai de bucatarie 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger