AcasăSOCIALCe părere are Jairo, un turist din Costa Rica, despre România. Ce...

Ce părere are Jairo, un turist din Costa Rica, despre România. Ce a lăudat la ţara noastră

Imaginea României se vede prin ochii turiştilor străini. Aceştia din urmă ar putea fi ambasadorii frumuseţilor noastre naturale.

Jairo, un jurnalist din Costa Rica, a vizitat ţara noastră în calitate de turist.

L-a impresionat castelul Bran

Printre obiectivele pe care le-a vizitat se numără și celebrul castel Bran, care l-a impresionat. L-au mai atras în România și mâncarea tradițională, dar și viața de noapte și spune că ar mai reveni de câte ori ar avea ocazia în țara noastră.

Totuşi, Jairo s-a plâns de cum a fost tratat la Aeroportul Internațional Henri Coandă, când a intrat în ţară. El spune că procedurile de imigrare s-au dovedit a fi foarte riguroase, oficialii vamali întrebându-l, printre altele, despre scopul și durata vizitei, dar și suma de bani pe care o avea asupra sa

Un american, fermecat de România

Un alt turist american a fost „mai” concret în privinţa frumuseţilor României.

„De la maiestuoșii Munți Carpați până la fermecătoarele orașe medievale și uimitoarea Deltă a Dunării, România oferă o gamă largă de experiențe pentru fiecare călător”, a spus vloggerul american

El a mai vorbit despre străzile fermecătoare ale Brașovului, peisajul rural pitoresc al Maramureșului și energia vibrantă a Bucureștiului.

321 afisari

1 COMENTARIU

  1. „oficialii vamali întrebându-l, printre altele, despre scopul și durata vizitei, dar și suma de bani pe care o avea asupra sa”
    Pai in toate tarile lumii ti se pun aceste intrebari, ce se baseaza costaricanul de asta?

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri