AcasăSOCIALCe le-a dat românilor prin cap, ca să dribleze controlul sanitar de...

Ce le-a dat românilor prin cap, ca să dribleze controlul sanitar de pe aeroport. I-au prins, iar acum riscă 3 ani de închisoare!

aeroportul-international-iasiCe le-a dat românilor prin cap, ca să dribleze controlul sanitar de pe aeroport. I-au prins, iar acum riscă 3 ani de închisoare!

Românul e inventiv, dar de data asta nu avem motive de laudă. Poliţiştii de frontieră de la Aeroportul Iaşi și medicii de la Direcţia de Sănătate Publică au descoperit 12 români care s-au întors din Anglia cu adeverinţe false, purtând însemnele autorităţilor engleze, din care rezulta au avut COVID, pentru a scăpa de carantină la întoarcerea în țară.

Pentru acest tip de infracțiune, ei pot primi până la 3 ani de închisoare.

Au venit cu un avion cu 227 de pasageri

Cei 12 români în cauză veniseră cu un avion în care se aflau 227 de pasageri, pe ruta Londra-Iaşi, potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră. Ei au fost depistați joi dimineață, în Punctul de Trecere a Frontierei Aeroport Iași, când s-au prezentat pentru formalităţile de intrare în țară.

Ce a transmis Poliţia?

Pe timpul verificărilor au fost depistaţi 12 cetățeni români, cu vârste cuprinse între 25 şi 40 de ani, domiciliaţi pe raza judeţelor Suceava, Botoşani, Neamţ, Iaşi şi Vaslui, care au prezentat adeverințe ce purtau însemnele autorităților engleze, din care rezultă că au avut și s-au vindecat de SARS CoV-2, documente ce s-au dovedit a fi false.

Persoanele în cauză au declarat că au procurat documentele prezentate prin intermediul unor persoane, ale căror date nu le cunosc, plătind fiecare suma de 30 de lire, cu scopul de a nu fi luată faţă de ei măsura carantinării când revin în România din Marea Britanie”, conform unui comunicat al Poliţiei.

Curios este faptul că un număr mai mare de persoane au prezentat documente care atestau trecerea prin boală, intervalul de timp în care s-ar fi întâmplat asta fiind la toţi acelaşi, deşi locuiau în zone diferite din Marea Britanie.

author avatar
Andrei Ștefan
510 afisari

2 COMENTARII

  1. I-au prins bă andrei..? Eu zic să le sougetz poutza voi ăștia soroșiști de aici și cu arahat! Și Mie!

  2. Bai, daca nu au procurat hartiile de unde trebuie, i-au dibuit nazistii aia de la aeroport !! Lasa, ca isi intra in mana oamenii, data viitoare o sa devina experti in orice !! 🙂 Bai, dar voi stiti ca Hermannstadt, adica Sibiu-l lui Herr Prezident a fost aprobat sa fie denumit oficial cat de curand Gestapostadt ? 🙂 Da, bai cobailor, e pe bune, acolo umbla cainii politisti nazisti cu covrigul in coada, si te miroase pe unde vreau muschii lor, deja tot orasul seamana cu un mic lagar nazist de catifea, numai bun de pus in rama la hipsterii si tefelistii nazisti intepati in cap si dusi cu pluta pe Cibin !! 🙂 Ha ha ha 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger