AcasăSOCIALCe arată cifrele recente despre situația de la granițele României. ”Poliția de...

Ce arată cifrele recente despre situația de la granițele României. ”Poliția de frontieră lucrează la capacitatea maximă”

Valori ridicate de trafic la frontierele României.

Statistica oficială anunțată în această ultimă zi a săptămânii arată că sâmbătă prin punctele de frontieră de la nivelul întregii ţări au efectuat formalitățile de control aproximativ 96.900 persoane, cetățeni români și străini, conform Poliției de Frontieră.

Cele mai multe verificări de documente s-au derulat pe sensul de intrare în România, pe unde au trecut aproximativ 54.500 persoane și 17.900 mijloace de transport, în timp ce pe sensul de ieşire din țară au fost consemnate 42.400 persoane cu 14.200 mijloace de transport.

Aproximativ 44.200 de persoane şi 18.700 de mijloace de transport (4.300 automarfare) au tranzitat frontiera cu Ungaria, prin cele 11 puncte de trecere, mai reiese din comunicatul oficial.

În acest context, reprezentanții instituției țin să precizeze că ”Poliția de frontiera lucrează la capacitatea maximă permisă de infrastructura punctelor de trecere, în prezent traficul derulându-se cu operativitate fără a se înregistra timpi de aşteptare” și recomandă participanţilor la trafic să tranziteze toate punctele deschise traficului internaţional, ”astfel încât să evităm apariţia suprasolicitărilor doar a unora dintre acestea”.

sursa foto: politiadefrontiera.ro

85 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger