AcasăSOCIALCe a zis Gigi Becali când a auzit că Patriarhul Daniel s-a...

Ce a zis Gigi Becali când a auzit că Patriarhul Daniel s-a vaccinat. Reacţia uluitoare a patronului de la FCSB

gigi becaliGigi Becali, supărat pe Patriarhul Daniel

Patriarhul Daniel a declarat că s-a vaccinat anti-Covid, dar fără să specifice care a fost serul ales pentru asta. De altfel, informația a fost furnizată cu 24 de ore înainte ca purtătorul de cuvânt al BOR, Vasile Bănescu, să spună că: „Poziţia favorabilă a BOR faţă de vaccinarea în sine ca act medical profilactic şi benevol este deja foarte bine cunoscută”.

Confirmarea a venit și din partea Patriarhului, întrebat fiind de jurnaliști dacă într-adevăr s-a vaccinat. „Sigur, ne-am vaccinat! Gata!”, a spus conducătorul Bisericii Ortodoxe Române.

Gigi Becali, sceptic că Patriarhul s-a vaccinat

Gigi Becali a reacționat dur la adresa Patriarhului Daniel, latifundiarul fiind de părere că gestul acestuia „e un act de lepădare de credinţă”. Fiind un vehement anti-vaccinist, patronul de la FCSB a recunoscut că faţa bisericească l-a luat prin surprindere.

Anunţul patriarhului cum că s-ar fi vaccinat m-a surprins! Recunosc acest lucru! Şi m-a surprins fiindcă vaccinarea e un act de lepădare de credinţă! De aceea nu cred că patriarhul s-a vaccinat! De ce spun că nu cred că patriarhul nu s-a vaccinat?

Din modul în care a vorbit cu presa. Am văzut cu toţii că nu a dorit să spună prea multe despre asta, ba la final a spus chiar gata. Adică, voi cei din presă, lăsaţi-mă! V-am spus asta ca să cap de voi şi de povestea asta!”, a spus Becali.

Şi Diana Şoşoacă s-a mirat: „Oare dacă și Patriarhul a făcut același lucru și s-a vaccinat din sfântul potir. Nu a precizat cu ce tip de vaccin s-a vaccinat, așadar de ce nu ar fi făcut-o în modul despre care vorbea colegul său, Înalt Prea Sfințitul Teodosie?!

Așadar, dacă s-a vaccinat cu sfânta împărtășanie și Patriarhul nostru?”.

author avatar
Andrei Ștefan