AcasăSOCIALCe a zis Gigi Becali când a auzit că Patriarhul Daniel s-a...

Ce a zis Gigi Becali când a auzit că Patriarhul Daniel s-a vaccinat. Reacţia uluitoare a patronului de la FCSB

gigi becaliGigi Becali, supărat pe Patriarhul Daniel

Patriarhul Daniel a declarat că s-a vaccinat anti-Covid, dar fără să specifice care a fost serul ales pentru asta. De altfel, informația a fost furnizată cu 24 de ore înainte ca purtătorul de cuvânt al BOR, Vasile Bănescu, să spună că: „Poziţia favorabilă a BOR faţă de vaccinarea în sine ca act medical profilactic şi benevol este deja foarte bine cunoscută”.

Confirmarea a venit și din partea Patriarhului, întrebat fiind de jurnaliști dacă într-adevăr s-a vaccinat. „Sigur, ne-am vaccinat! Gata!”, a spus conducătorul Bisericii Ortodoxe Române.

Gigi Becali, sceptic că Patriarhul s-a vaccinat

Gigi Becali a reacționat dur la adresa Patriarhului Daniel, latifundiarul fiind de părere că gestul acestuia „e un act de lepădare de credinţă”. Fiind un vehement anti-vaccinist, patronul de la FCSB a recunoscut că faţa bisericească l-a luat prin surprindere.

Anunţul patriarhului cum că s-ar fi vaccinat m-a surprins! Recunosc acest lucru! Şi m-a surprins fiindcă vaccinarea e un act de lepădare de credinţă! De aceea nu cred că patriarhul s-a vaccinat! De ce spun că nu cred că patriarhul nu s-a vaccinat?

Din modul în care a vorbit cu presa. Am văzut cu toţii că nu a dorit să spună prea multe despre asta, ba la final a spus chiar gata. Adică, voi cei din presă, lăsaţi-mă! V-am spus asta ca să cap de voi şi de povestea asta!”, a spus Becali.

Şi Diana Şoşoacă s-a mirat: „Oare dacă și Patriarhul a făcut același lucru și s-a vaccinat din sfântul potir. Nu a precizat cu ce tip de vaccin s-a vaccinat, așadar de ce nu ar fi făcut-o în modul despre care vorbea colegul său, Înalt Prea Sfințitul Teodosie?!

Așadar, dacă s-a vaccinat cu sfânta împărtășanie și Patriarhul nostru?”.

author avatar
Andrei Ștefan
1.069 afisari

6 COMENTARII

  1. Las-o balta, nea Gigi ! Esti uns cu toate alifiile si nu ai realizat tonul ironic al patriarhului, ca sa scape pe viitor de aceste intrebari agasante. Patriarhul este doctor in teologie nu in medicina !

  2. cred ca are dreptate becali , l-au presat sa spuna ce vor ei , si cum acest daniel cine stie cu este agatat si nici nu-i vreun om puternic sa-i trimita la plimbare , a cedat sa scape .

  3. La cât a „urlat” presa pe tema vaccinării lui dacă nu era adevărat trebuia sa dea o dezmințire, nu sa tacă ca rahatul în iarba. Un principiu de drept spune ca a tace inseamna a consimți. Și apoi a reconfirmat și dl Banescu, 17 Argintescu, cum îl alinta Nasu. Asa ca oricât ar vrea unii sa nege nu prea mai e loc de întors. Și apoi chiar dacă nici Patrianarhule n-ar fi vrut sa ia „carcalacul” în sange, nu prea a avut de ales pentru a ar fi făcut nota discordanta cu conducătorii tuturor marilor religii, inclusiv cea Creștină. Treaba cu „carcalacul” este cum spunea gen Chelaru, nu-i ce vezi și crezi prima data, mai uită-te odată și ai sa vezi altceva. Cine a crezut vreodată ca musulmanii vor fi opriți de la datoria Sfânta de a face măcar un pelerinaj la Mecca, dacă nu sunt „vaccinati”, asa cum spune Fauci, cu seruri făcute de americani? Dar Codul ARNm pe care, asa cum spunea și Nasu, nu-l recunoaște nici un informatician, pentru faptul ca nu e scris în limbaj binar? Al cui este și cine l-a scris? Chiar credeți ca omul a ajuns sa se joace de-a Dumnezeu? Aiurea!

  4. Ce erea sa zica si strastrastra nepotul ciobanului Bucur? Ca credinta nu sta in viroza? E de intrebat daca i prescrie doctorul xanax cu extraveral si extract de levantica și esenta de sinziene, cu ce rugaciune inlocuie stranepotul ciobanului reteta?

  5. Adica pastorul il face si mincinos pe Inaltpreasfintia.
    Unde e smerenia postul si cuvinta de pe jilțul din aur ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger