AcasăSOCIALCe a găsit o familie de români care a mers în vacanţă,...

Ce a găsit o familie de români care a mers în vacanţă, în Grecia, în luna octombrie

O familie de români a ales să meargă în vacanţă în luna octombrie, în Grecia. Au ales Lefkada, în intervalul 2-9 octombrie, însă au avut emoții deoarece nu au știut exact la ce să se aștepte și mai ales dacă o să mai fie vreme de plajă și de baie în mare.

Femeia a fost plăcut surprinsă din mai multe puncte de vedere: mult mai puțini bani dați pe cazare, lipsa aglomerației, locuri de parcare și șezlonguri din plin, plus o vreme extraordinară.

Au plecat cu 3 copii mici

Familia de români s-a bucurat de vreme bună, dar şi de absenţa altor turişti.

Am decis să fac această postare, pentru că nu prea am găsit multe despre un sejur în această perioadă când ne planificam noi vacanța.

Am fost pe insulă între 2 și 9 octombrie. Multe locuri de cazare libere și mult mai accesibil ca preț decât vara (am căutat și am cu ce compara). Am închiriat o vilă cu piscină doar pentru noi de două ori mai ieftin decât a costat un apartament în iulie pentru niște prieteni.

Am prins vreme bună-bună. Arătau 23-25 de grade, dar pe plaje soarele era foarte puternic. Apa foarte plăcută, bronz uniform, plaje goale și liniște peste tot. Nouă ne-a plăcut foarte mult și am zis că nu ne ajunge curaj să venim în plin sezon.

Totul e atât de idilic și fără aglomerație.

Ne-a plăcut că nu trebuie să te grăbești să prinzi primele ore de dimineață pentru plajă, dar poți să stai întreaga zi la scăldat. Ne-a plăcut că nu trebuie să “lupți” pentru locuri de parcare și șezlonguri (unele chiar sunt gratuite). Ne-a plăcut că nu am întâlnit prea multe mașini pe drumurile înguste și șerpuite.

Am fost cu 3 copii, de 1,5 ani, 4 ani și 6 ani. Da, probabil nu e o destinație recomandată familiilor obișnuite cu vacanțele confortabile sau sedentare, dar pentru noi a fost de vis. Am mers și la Egremni, unde totul ne-a părut mult mai ușor decât în multe recenzii de speriat. Ne-au plăcut mult Porto Katsiki, Agiofili și Afteli.

Pe scurt, prima săptămână de octombrie e superbă în Lefkada!”, a postat românca.

Elevii, vacanţă săptămâna viitoare

Elevii și copiii de grădiniță vor intra în vacanța de toamnă peste câteva zile, potrivit structurii anului școlar 2022-2023. Aceasta este prima vacanță din noul an școlar, ce a început pe 5 septembrie.

Potrivit structurii anului școlar 2022-2023 ei se vor bucura de vacanța de toamnă 2022 în perioada 22 octombrie – 30 octombrie. Aceasta este o noutate, având în vedere că în anii trecuți, intrau într-o vacanță de toamnă de o săptămână doar copiii de grădiniță și elevii de clasele primare și aceasta avea loc în perioada octombrie-noiembrie.

author avatar
Andrei Ștefan
7.476 afisari

9 COMENTARII

  1. Ii doare in cur pe astia de legile justitiei din tara lor.Singura lege a romanului este imbuibarea de orice fel.Vine peste doua luni Craciunul ,sa vedeti desfrau de mancare si bautura.

  2. Si pana la urma ce au gasit? Asta era subiect de stire?. Este un fel de a vorbi vorbe. Ziarist de c.cat.

    • Ei nu spun dar lasa ca stim noi. Au ajuns pe o plaja cu swingeri si s-au amestecat cu ei. A urmat 7 zile de s ex total cu multipli parteneri!

    • Au găsit plaje neaglomerate, cazări mai ieftine,mai multe locuri de parcare și mult soare și vreme bună … Oare ce era atât de greu de înțeles ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger