AcasăSOCIALCazul care a șocat România! Doi muncitori uciși după ce au fost...

Cazul care a șocat România! Doi muncitori uciși după ce au fost sechestrați într-un apartament din Onești. Ce se verifică la vârful IGPR – VIDEO

Cazul care a șocat România! Doi muncitori uciși după ce au fost sechestrați într-un apartament din Onești. Ce se verifică la vârful IGPR - VIDEO (sursa foto: captură video)

Un episod absolut șocant, desprins parcă dintr-un film de acțiune, a avut loc luni la Onești. Doi oameni nevinovați au căzut victime unui individ care nu s-a împăcat cu faptul că familia sa a pierdut locuința în care s-a petrecut nenorocirea. Și s-a răzbunat pe ei, înjunghiindu-i de mai multe ori cu un cuțit. Din câte s-a aflat, chiar agresorul a anunțat la poliție că i-ar fi luat ostatici.

Victimele, în vârstă de 36 și, respectiv, 52 de ani, lucrau într-un apartament din Onești. La un moment dat, au fost pur și simplu sechestrați de un bărbat care locuise în respectiva casă, dar pe care o pierduse, de ani buni, în urma unei decizii a instanței.

Agresorul i-a ținut ostatici pe cei doi muncitori mai multe ore, iar la momentul la care – după negocieri eșuate, oamenii legii au pătruns în apartament, victimele au fost găsite cu mai multe plăgi înjunghiate. Nimeni nu a mai putut face nimic pentru a-i salva. Agresorul – un bărbat de aproximativ 60 de ani – a ajuns la spitalului din Onești, după ce a fost împușcat în timpul intervenției forțelor de ordine.

„Conform procedurii din aceste situații, vă pot spune că ai mei colegi au relaționat permanent cu persoana în cauză pentru a o determina să renunțe. Bărbatul, la un moment dat, părea că renunță la gestul său, însă la un moment dat a devenit violent. Atunci polițiștii au intervenit în forță. S-a forțat ușa apartamentului după momentul în care s-au auzit strigăte de ajutor”, a declarat Gabriela Ciobanu, purtător de cuvânt al IPJ Bacău, citată de digi24.ro.

Până să intre oamenii legii peste el, agresorul a ieșit la un moment dat pe balconul apartamentului, cu tot cu victimele, având în mână un cuțit.

Ulterior, s-a aflat că soția acestuia a fost reținută pentru complicitate și că în geanta femeii s-ar fi găsit mai multe coliere din plastic.

Verificări dispuse la nivelul conducerii IGPR

Mai-marii Poliției Române (IGPR) verifică, acum, cum s-a intervenit în acest caz dramatic. ”Conducerea Poliţiei Române a dispus ca o echipă de specialişti, condusă de adjunctul inspectorului general al Poliţiei Române, chestor de poliţie Florentin Brăcea, să se deplaseze de urgenţă în judeţul Bacău, pentru a verifica modul de intervenţie la eveniment”, s-a transmis, luni seară, de la Inspectoratul General al Poliţiei Române.

În tot acest timp, cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău.

Atenție, urmează imagini care vă pot afecta emoțional!

author avatar
Andrei Coman