AcasăSOCIALCazul băiatului trântit violent de un bărbat, într-un părculeț. Reacția primarului Hunedoarei,...

Cazul băiatului trântit violent de un bărbat, într-un părculeț. Reacția primarului Hunedoarei, după apariția imaginilor șocante

Reacția primarului Hunedoarei, după cazul șocant de la locul de joacă (foto. b1.ro)

Episodul de o violență extremă, derulat duminică, sub ochii celor aflați într-un loc de joacă din oraș, inclusiv copii, a oripilat o țară întreagă, generând reacții inclusiv de la vârful Primăriei Hunedoara.

Dan Bobouțanu, edilul hunedorean, a transmis un mesaj în acest sens, declarându-se șocat de cele văzute în înregistrarea ce a surprins episodul înfiorător. ”Am vizionat cu stupoare imaginile care arată cum un bărbat din Hunedoara ridică în aer un copil, îl trânteşte la pământ cu putere, apoi pleacă, fără să se uite o clipă în urmă, apoi ia alt copil pe care, de asemenea, îl trânteşte la pământ. (…) Sunt şocat de cele petrecute. M-am interesat şi eu de starea copilului şi se pare că este stabilă. Sper ca băiatul şi să îşi revină din toate punctele de vedere”, a transmis primarul, duminică seară, prin intermediul Facebook.

”Cred c-am fi avut o tragedie”

Bobouțanu aduce în atenție ce s-ar fi putut întâmpla dacă suprafața respectivă, din acel loc de joacă – aflat în zona unor blocuri – nu ar fi fost acoperită cu tartan, și ar fi fost betonată. ”Mă întreb ce s-ar fi întâmplat dacă nu am fi montat şi acolo suprafaţă din tartan şi am fi mers pe clasicul beton sau pe soluţia unui covor de cauciuc, ori a unei simple mochete?! Cred c-am fi avut o tragedie”, adaugă primarul.

Totodată, Bobouțanu a ținut să menționeze faptul că ”Primăria municipiului Hunedoara nu avea cum să prevină o astfel de faptă şi nici nu avea cum să reacţioneze rapid din două motive:
primul – este vorba despre o faptă penală imposibil de anticipat;
al doilea – începând din martie 2020, de la instituirea stării de urgenţă, Poliţia Locală Hunedoara se află sub coordonarea Poliţiei Municipiului Hunedoara”.

Edilul hunedorean a anunțat, insă, că în cursul acestei prime zile din săptămână urma să aibă o întrevedere cu reprezentanţi ai Poliţiei Municipiului Hunedoara şi ai Poliţiei Locale, în care și-a propus să ceară suplimentarea patrulelor de ordine publică în zonele locurilor de joacă.

Atenție, vă avertizăm că urmează imagini deosebit de violente, șocante, care vă pot afecta emoțional!

Din câte s-a aflat, doi copii s-ar fi certat, iar bărbatul – tatăl unuia dintre băieți, cel mai mic dintre ei – a intervenit la locul de joacă. Din imagini se poate vedea că omul s-a repezit la băiatul de 13 ani, l-a luat pe sus și l-a pus la pământ. Băiatul agresat a ajuns la spital, iar bărbatul furios a fost reținut.

233 afisari

1 COMENTARIU

  1. Bune si aparatele astea de filmat. Filmati tot absolut tot. Sa vedeti cati prosti au copii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger