AcasăSOCIALUnde s-a ajuns! Tânăr mușcat de un șobolan, în centrul Capitalei!

Unde s-a ajuns! Tânăr mușcat de un șobolan, în centrul Capitalei!

Caz uluitor: mușcat de șobolan în centrul Capitalei! (sursa foto: antena3.ro)

S-a ajuns la o situație șocantă, chiar în centrul Bucureștilor, în plin an 2021!

În ultima perioadă s-a tot vorbit despre supărătoarea problemă a gunoaielor din sectorul 1. Problemă care, dincolo de aspectul vizual deranjant, dar și de cel olfactiv, poate avea și riscuri la adresa sănătății oamenilor, mai ales că e vară, iar temperaturile sunt ridicate.

Mai nou, s-a aflat că un tânăr a trecut printr-un episod dătător de fiori, mai ales că totul s-a întâmplat în inima orașului. Nefericita situație a avut loc marți seară, în jurul orei 19, lângă parcul Grădina Icoanei, în zona Pieței Romană, din București, conform antena3.ro.

Bărbatul în vârstă de 26 de ani a fost mușcat de rozătoare, după ce a ieșit în fața porții casei în care locuiește, pentru a ridica o comandă de mâncare.

Tânărul a ajuns la ”Matei Balș”

La un moment dat, omul a fost pur și simplu mușcat de șobolanul care și-a înfipt dinții în piciorul său. Tânărul era încălțat la acel moment papuci și șosete. Din câte se poate vedea din imaginea făcută publică de sursa menționată, tânărul s-a ales cu o leziune la deget, rana lăsând urme de sânge pe șoseta pe care o purta.

Bărbatul a ajuns la ”Matei Balș”, spitalul de boli infecțioase aflat în zona Parcului Circului, din Capitală. I-a fost prescris un tratament antirabic, pe care trebuie să îl urmeze mai multe săptămâni.

Mușcătura șobolanului poate provoca boli. Una dintre ele are o denumire sugestivă ”Sodocu (boala muşcăturii de şobolan) este o maladie bacteriană din grupul infecţiilor zooantroponoze, provocată de Spirilla minor, care pătrunde în organismul uman mai frecvent prin intermediul muşcăturii de şobolan şi se caracterizează clinic prin simptome de intoxicaţie, febră intermitentă, ulceraţii a porţii de inoculare, limfadenita regională, de asemenea şi prin apariţia erupţiilor polimorfe pe piele”, potrivit sanatatea.com.

Pe de altă parte, o chestiune supărătoare, sesizată de mulți locuitori ai Capitalei, o reprezintă cea a țânțarilor, mai ales că s-a aflat, cu îngrijorare, zilele trecute, că în București au apărut țânțari purtători de virusul West Nile. Primarul Nicușor Dan a făcut precizări pe acest subiect – VEZI AICI.

559 afisari

8 COMENTARII

  1. Ce e atît de uluitor aici, băi, amatorilor? Asta se vrea a fi fo bombă de presa? Bomba ar fi fost daca un om ar fi muscat un sobolan, nu frecția asta. Asta e vas.

  2. Fratilor ,jigodiile astea ,,unisex”si atei si puturosi
    O sa declanseze vreo pandemie pentru ca le e lene
    Sun atat de murdari si urati si rai si puturosi
    Incat prostia si aroganta din capul lor ,geme

    Ne fac de ras pe tot continentul si n lume
    Incat ti e rusine sa mai inviti pe cineva
    Iar investitorii fug cat pot si fac glume
    ,,hAI de aici ca astia mananca muci cu peltea!”

  3. In ce hal ne au adus prostalaii astia ai lui Iohannis ,,C O A L I T I A”lui peste marinat Bautorii de pisat !

  4. Aratati poze cu toate scîrboşeniile, de-ți vine să vomiți, băi, ziarici de doi lei? Ce mai presă pestilențială!

  5. ITIeste scarba de poza ?Dar de tine nu ti i scarba ca ai o gandire imputita? Dar de muci nu ti i scarba ? dar de pisat si spirale nu ti i scarba ?Dar de bubosul ciolos cu idei homo nu ti i scarba Am auzit ca a ramas gravid!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger