AcasăSOCIALCaz tragic în Constanța. O femeie recent externată din spital a murit...

Caz tragic în Constanța. O femeie recent externată din spital a murit în drum spre casă, după ce i s-a făcut rău în mașină

ambulanta

Caz cutremurător în Constanța. O familie trece prin momente înfiorătoare, după ce ruda lor a murit chiar în drum spre casă, în a treia zi de Paști. Femeia a sfârșit după ce i s-a făcut rău și, din păcate, deși s-au făcut eforturi pentru a fi salvată, nu s-a reușit acest lucru. Se pare că aceasta ar fi suferit un infarct.

Din primele informații, femeia se afla într-o mașină, alături de nora sa. Se îndreptau către casă când s-a produs nenorocirea.

Femeia a decedat la câteva ore după ce fusese externată din spitalul județean, potrivit antena3.ro. Conform aceleiași surse, femeia fusese operată pe cord, iar în această dimineață medicii au decis să o externeze. A plecat cu mașina spre casă, împreună cu soția fiului său, iar la un moment dat, în dreptul localității constănțene Castelu, i s-a făcut rău, intrând în stop cardio-respirator.

La fața locului a intervenit un elicopter SMURD

Nora a pus mâna pe telefon și a sunat într-un suflet la 112, numărul unic de urgență, pentru a chema cadrele medicale în ajutor. Întâmplarea a făcut ca prin zonă să treacă șeful de post din comună. Bărbatul, care urmase cursuri de prim-ajutor, a început imediat manevrele de resuscitare.

La fața locului a ajuns și un elicopter SMURD. Cadrele medicale au continuat protocolul în cazul femeii, în speranța că va putea fi salvată. Din păcate, nu a fost chip, iar în cele din urmă cadrele medicale au fost nevoie să constate decesul.

Oamenii legii urmează să facă o anchetă pentru a se stabili exact condițiile în care s-a produs nenorocirea. Se fac cercetări pentru moarte suspectă. Până la acest moment nu se cunosc detalii cu privire la vârsta femeii care și-a pierdut viața.

author avatar
Andrei Coman