AcasăSOCIALCaz terifiant! Surprinși în timp ce cărau un cadavru într-un covor! Ce...

Caz terifiant! Surprinși în timp ce cărau un cadavru într-un covor! Ce a anunțat Poliția din Ilfov

Caz terifiant! Surprinși în timp ce cărau un cadavru într-un covor! S-a aflat că femeia a decedat în București. Ce a anunțat PolițiaPoliţiştii, ŞOCAŢI de motivul pentru care un sucevean a sunat la 112! Apoi, au văzut grozăvia cu ochii lor

Un caz înfiorător a ajuns în atenția poliției ilfovene, după ce un bărbat a sesizat poliției o situație constată joi seară. Oamenii legii au intrat în alertă și au pornit să facă verificări. Și au găsit o mașină în care se afla trupul fără viață al unei bătrâne, despre care s-a aflat că a decedat în Capitală.

Trei persoane din București au fost prinse în timp ce cărau un cadavru înfăşurat într-un covor şi se îndreptau către judeţul Ialomiţa, anunță, vineri, antena3.ro. Două dintre acestea ar fi nepoții bătrânei decedate, care ar fi spus că după ce bunica lor a murit, ar fi vrut să o ducă în Ialomița, pentru a o înmormânta. Nu se știe exact de ce au ales această variantă pentru a transporta trupul fără suflare al bătrânei și de ce nu au aplelat la o firmă specializată, de pompe funebre, care să fi făcut acest drum până în localitatea în care ar fi urmat să fie înhumată femeia.

Reprezentanții IPJ Ilfov au informat, într-un comunicat transmis în dimineața de 18 februarie, că polițiștii din Voluntari au fost sesizați, în seara zilei de 17 februarie, în jurul orei 20:30, de către un bărbat, „cu privire la faptul că, mai multe persoane transportă cu un autoturism, spre județul Ialomița, un cadavru”.

Ce au descoperit polițiștii

Lesne de înțeles, odată ce s-a primit această informație, oamenii legii au pornit să facă cercetări. Și au dat de urma autoturismului sesizat. Când au oprit mașina, polițiștii au descoperit trupul fără suflare al unei femei de 93 de ani. Oamenii legii nu fac precizări cu privire la faptul că respectivul cadavru ar fi fost transportat într-un covor. „Polițiștii orașului Voluntari au interceptat în trafic autoturismul în cauză, iar cu ocazia verificărilor au constatat faptul că, în carlinga acestuia se afla un cadavru, pe care l-au identificat imediat, fiind vorba despre o femeie, de 93 de ani.

Atât autoturismul cât și cele 3 persoane, care transportau cadavrul, respectiv 2 bărbați și o femeie, în vârstă de 30, 47 și 55 de ani, au fost conduse la sediul Poliției Orașului Voluntari pentru cercetări”, se arată în comunicatul IPJ Ilfov.

S-a deschis dosar penal

La același sediu de poliție au ajuns și reprezentanți ai Serviciului de Investigații Criminale, totul pentru a face verificări menite să lămurească exact ce s-a întâmplat în acest caz. Iar primele concluzii ale anchetei ar fi că femeia – care și-a găsit sfârșitul într-o locuință din Capitală- ar fi urmat să fie dusă în Ialomița, pentru a fi înmormântată.

Din cercetări a rezultat faptul că, femeia de 93 de ani a decedat într-o locuință din orașul București, iar cele 3 persoane transportau cadavrul acesteia, în județul Ialomița, unde urma să o înmormânteze”, conform IPJ.

Cadavrul femeii a fost ridicat de Serviciul de Medicină Legală Ilfov, pentru necropsie. rezultatele procedurii pe care o vor face medicii legiști vor ajunge în atenția oamenilor legii. E de precizat faptul că s-a mai aflat că în cazul de față polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au deschis un dosar penal, „sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea”.

349 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger