AcasăSOCIALCaz terifiant în Capitală! Un bărbat s-a aruncat în gol de la...

Caz terifiant în Capitală! Un bărbat s-a aruncat în gol de la mare înălțime

(sursa foto: facebook)

Un incident șocant a avut loc miercuri în Capitală. Cazul a îngrozit martorii la scenele cumplite ce s-au derulat în plină zi. Au fost anunțate de urgență autoritățile.

Un bărbat s-a aruncat de pe un bloc cu zece etaje, situat pe Calea Rahovei din București, potrivit Antena3. E vorba despre o persoană vârstnică, despre care s-a aflat că nu a supraviețuit impactului violent cu solul. Bărbatul a murit pe loc.

Nu se știe încă motivul din spatele tragediei

Din primele informații, omul avea 85 de ani și ar fi locuit în imobilul unde s-a produs nenorocirea. Se pare că bărbatul ar fi urcat pe schela blocului, aruncându-se în gol de la etajul 10. Încă nu se cunosc detalii cu privire la ce l-ar fi putut face pe bărbat să ajungă într-o asemenea situație de a recurge la un gest atât de periculos care, din păcate, s-a dovedit a-i fi fost fatal.

Cel mai probabil, polițiștii vor stabili, în perioada următoare, în urma unor cercetări, toate condițiile în care s-a produs această tragedie.

author avatar
Andrei Coman
793 afisari

8 COMENTARII

  1. Nu e primul incident de genul in care sunt implicati oameni batrani fara ajutor!Lipsa banilor ,lipsa asistentei sociale, lipsa asistentei medicale ii imping pe oameni sa se sinucida.
    Sistemul nostru de sanatate este criminal si infect…esti bagat pe o usa si scos pe alta fara a fi tratat.
    Cunosc multe cazuri in care oamenii cu afectiuni severe si boli terminale s-au sinucis din cauza lipsei de tratament adecvat pentru suprimarea durerii fizice.

    Asa face statul asta criminal reduceri de cheltuieli!!!!

  2. Era ”vaccinat;; cu 3 doze. ”Vaccinul” ataca sistemul neuronal. Voi nu vedeti ca dati numai peste nebuni?

    • Posibil dar nu neaparat. Nu uitați ca la categoria peste 75 de ani la noi s-au vaccinat 18%. Putini! Și cei mai mulți dintre ei in trei categorii:
      – cu aparținătorii, i-au convins copiii “tineri și frumosi”
      – bogați, cei care călătoreau fosta nomenclatura
      – cei care erau prim azile
      Gestul acestui om a fost din disperare și au fost și alte cazuri. Sinucideri erau și înainte din disperare și lipsuri. Sinuciderea este la pol opus cu frica de a nu face boala și a lua serul, dar totuși era din București poate nu a vrut sa fie ținut in casa.
      Dar părerea mea este ca nu are legătura cu vax ci cu neputința de a trai o viața demnă. Și cu singuratatea.
      In oricare caz este trist ca dam bani in toate părțile și nu avem grija de ai noștri. Este revoltător și dacă se găsesc și pt vaxuri expirate și pt furt și pt alte tari și pentru tot numai pentru cetățeni nu, este un stat eșuat și nu știu ce mai caută ăștia la parlament și peste tot sunt niște impostori. Sângele omului asta îl au ei toți pe mâini. Și Dumnezeu vede, iarta multe, iarta un om disperat ajuns la apusul vieții și lăsat de izbeliște dar pe cei care provoacă asta nu

  3. Asta ne asteapta pe majoritate daca rabdam clica de tradatori care ne conduc tara de peste 30 de ani.
    Sa-i fie tarana usoara, sa-i fie iertate pacatele.
    Va fi din ce in ce mai greu, taxe, biruri, majoritatea nu se va mai putea atinge, sa cumpere, nici de mancarea toxica de la supermarket.
    Cand vor interzice banii cash, ehee, atunci trebuie sa murim cu ei de gat, nu sa ne sinucidem aiurea!!!

    • Traim vremurile de pe urma. Va fi greu dar vor razbate numai prin credinta. Nu o spun eu, a spus-o PR. Arsenie Boca in 1985. Intorceti-va la credinta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger