AcasăSOCIALCaz surprinzător în trafic. Ce au constatat polițiștii când au oprit o...

Caz surprinzător în trafic. Ce au constatat polițiștii când au oprit o mașină condusă de o șoferiță de 71 de ani din Capitală!

Caz surprinzător în trafic. Ce au constatat polițiștii când au oprit o mașină condusă de o șoferiță de 71 de ani din Capitală! (sursa foto. albaiuliainfo.ro)

Episod neașteptat, la finele acestei săptămâni, pe un drum public din județul Giurgiu.

Polițiștii care au oprit în trafic, sâmbătă la prânz, mașina unei femei în vârstă de 71 de ani, aflate la volan, au constatat că valorile indicate de aparatul etilotest nu au fost zero.

Rezultatele testării

Șoferița din Capitală a fost oprită pe drumul județean (DJ) 601, în afara localității giurgiuvene Bolintin-Vale, din câte au anunțat, duminică, reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție. Având, foarte probabil, unele suspiciuni, reprezentanții legii i-au cerut acesteia să sufle în etilotest. ”Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,56 mg./l. alcool pur în aerul expirat, fiind condusă la Centrul de Permanență Florești-Stoenești, județul Giurgiu, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, se menționează în comunicatul IPJ Giurgiu.

Ca urmare a celor constatate, oamenii legii au deschis un dosar penal, acuzația din dreptul numelui femeii fiind aceea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.