AcasăSOCIALCaz șocant! Soț și soție, găsiți împușcați în casă. Ce iau în...

Caz șocant! Soț și soție, găsiți împușcați în casă. Ce iau în calcul anchetatorii

militar

Oamenii legii fac o anchetă pentru a stabili exact condițiile în care au sfârșit o femeie și soțul acesteia, găsiți fără suflare într-o locuință din localitatea hărghiteană Sărmaș.

Descoperirea șocantă a fost făcută duminică, detalii publice despre acest caz fiind aflate în prima zi a acestei săptămâni. Femeia avea 58 de ani, iar bărbatul 61 de ani, potrivit Agepres.

Cei doi soți au fost găsiți decedați, având urme de împuşcare, anchetatorii luând în calcul atât varianta omorului, cât şi pe cea a sinuciderii, conform aceleiași surse.

Cazul se află, așadar, în atenția oamenilor legii, care urmează să stabilească, în cadrul investigațiilor începute deja, ce anume s-a întâmplat în acest caz și cum au pierit cei doi soți. Ancheta este coordonată de către un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Harghita. De altfel, din câte a precizat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Harghita, lângă unul dintre trupurile neînsuflețite a fost găsit un pistol.

Urmează să se facă autopsia

În acest caz, se așteaptă concluziile medicilor legiști, rezultatele autopsiei urmând să ofere, cel mai probabil, indicii importante anchetatorilor. „Ieri, în 1 mai 2022, în jurul orei 9,15, Poliţia municipiului Topliţa a fost sesizată pe 112, cu privire la faptul că în localitatea Sărmaş au fost identificate într-o locuinţă două cadavre, soţ, soţie, prezentând semne de împuşcare. S-a înregistrat dosar la Parchetul de pe lângă Tribunalul Harghita pentru omor.

Cercetările sunt coordonate de un procuror de caz din cadrul Parchetului, se fac investigaţii. Urmează ca în urma efectuării autopsiei şi a probelor administrate să se observe dacă, într-adevăr, e vorba de omor sau sinucidere, în contextul în care lângă unul dintre cadavre a fost găsit şi un pistol”, a precizat, pentru Agerpres, prim procurorul adjunct Dan Gîlcescu.

Rămâne de văzut ce se va stabili în cadrul investigațiilor și dacă se va stabili că acel pistol este funcțional și dacă s-a tras cu el.

Ar mai fi de precizat faptul că s-a mai aflat că femeia de 58 de ani și bărbatul 61 de ani erau părinții a doi copii.